Κυριακή 17 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ»
Αναγκαία η αλλαγή πορείας στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Σε αλλαγή των συσχετισμών δύναμης στις επερχόμενες εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΟΕΕ), καλεί η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων» (ΔΠΚ-Ο), προκειμένου αυτές να γίνουν αφετηρία αγωνιστικής προοπτικής και διεξόδου. Οι εκλογές για τη νέα Κεντρική Διοίκηση του Επιμελητηρίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 του Δεκέμβρη 2010. Το δικαίωμα της ψήφου μπορούν να το ασκήσουν όσοι έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά ή έχουν εγγραφεί ως νέα μέλη μέχρι τις 5 του Νοέμβρη 2010. Η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων» μαζί με τα ταξικά σωματεία, το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΕΒΕ, πασχίζουν για την οργάνωση των εργαζόμενων οικονομολόγων στο εργατικό - λαϊκό κίνημα, υιοθετώντας αιτήματα που απαντούν στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, προβάλλοντας τον άλλο, σύγχρονο και ρεαλιστικό δρόμο ανάπτυξης της οικονομίας που θα υπηρετεί αποκλειστικά την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Αυτός ο δρόμος ανάπτυξης προϋποθέτει την αλλαγή των συσχετισμών δύναμης σε όλα τα επίπεδα. Προϋποθέτει την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, τη μετατροπή των βασικών μέσων παραγωγής σε λαϊκή περιουσία. Προϋποθέτει πανεθνικό σχεδιασμό και εργατικό λαϊκό έλεγχο.

Η ΔΠΚ-Ο καλεί τους εργαζόμενους οικονομολόγους:

  • Να εγγραφούν και να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι τις 5 Νοέμβρη 2010.
  • Να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της 12ης του Δεκέμβρη μετατρέποντας τις εκλογές σε αφετηρία αγωνιστικής προοπτικής και διεξόδου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ