Τρίτη 26 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
φωτο

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΤΑΚΗ ΠΑΤΟΥΛΑ που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, η οικογένειά του και η μητέρα του προσφέρουν από 50 ευρώ, μέσω της ΝΕ Αιτωλ/νίας, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΠΥΡΟΥ ΡΟΥΤΣΗ, που πριν από τρία χρόνια έφυγε από τη ζωή, η σύντροφός του προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΝΕ Αιτωλ/νίας.

***

φωτο

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ(ΕΡΜΗΣ), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, με την συμπλήρωση 16 χρόνων από το θάνατό του και για την ονομαστική του γιορτή προσφέρω στο ΚΚΕ 80 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.

Η γυναίκα του Αγγελική Αγραφιώτου

***

φωτο

Στον ΜΑΡΙΝΟ μου, για το Κόμμα που θυσίασε και τη ζωή του, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας.

Τούλα Πετρούνια

* Ενας φίλος του, για το σεβασμό που είχε στον Μαρίνο, πρόσφερε 400 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας.

* Η κουνιάδα του, Κούλα, πρόσφερε 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας.

***

φωτό

Στη μνήμη του φίλου μας ΜΗΤΣΟΥ ΣΙΜΟΥ, που τον χάσαμε πριν ένα χρόνο και που σαν σήμερα θα γιόρταζε, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Τυποεκδοτικής». Θα σε θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη σου.

Γιώργος, Μαρία, Φάνης Τριανταφύλλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του φίλου και συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ, ο Χρήστος Γιάνναρος προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ.

* Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ, προσφέρουμε, ως οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης, το ποσό των 100 ευρώ.

Οικογένεια Δημήτρη Βαλιμίτη.

***

φωτο

Στην μνήμη του ΔΗΜ. Φ. ΚΩΤΣΙΡΑ, αγωνιστή δασκάλου από την Καλαμάτα, προσφέρουμε 50 ευρώ, οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, και 50 ευρώ για τον «Ριζοσπάστη», μέσω Αχτίδας Υγείας.

ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η γυναίκα του και τα παιδιά του.

***

φωτο

Σήμερα 26 Οκτώβρη, κλείνουν 40 ημέρες από τότε που έφυγε από κοντά μας η ανιψιά μου ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΟΥ- ΧΑΤΖΗ, κόρη αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, του ΚΟΣΜΑ και της ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗ που ο πόθος τους να επιστρέψουν στην πατρίδα δεν πραγματοποιήθηκε. Βρίσκονται θαμμένοι στο Στετίνο της Πολωνίας, όπου ζούσαν πολιτικοί πρόσφυγες.

Στην μνήμη της ΕΥΤΥΧΟΥΛΑΣ, των γονιών της ΚΟΣΜΑ και ΕΙΡΗΝΗΣ, των αδερφών της, ΣΟΦΙΑΣ και ΒΑΓΓΕΛΗ, που μας άφησαν πριν μερικά χρόνια, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

Αθηνά Καλούδη

***

φωτό

Κλείνει σήμερα ένας χρόνος από τον θάνατο του γιατρού και αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΣΙΜΠΟΥΝΑ. Οι φίλοι του, Μαρία και Γιώργος Παπαγγελής, προσφέρουν, σε ανάμνησή του, 100 ευρώ για ενίσχυση του αγαπημένου του «Ριζοσπάστη».


ΡΟΥΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΡΟΥΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (Ερμής)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (Ερμής)

ΣΙΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΙΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΙΜΠΟΥΝΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΙΜΠΟΥΝΑΣ

ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΟΥ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΤΣΙΡΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΤΣΙΡΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ