Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Να καταδικαστούν πολιτικά οι υπεύθυνοι

Οι πρώτες έντονες βροχοπτώσεις στο Νομό Θεσσαλονίκης είχαν για άλλη μια φορά τραγικές συνέπειες με απώλεια ανθρώπινης ζωής, καταστροφές στις περιουσίες και σε έργα υποδομής. Εφεραν στην επιφάνεια και αποκάλυψαν τη γύμνια του νομού, την ανυπαρξία αντιπλημμυρικής προστασίας. Τα παραπάνω τονίζει σε δήλωσή του ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Επίσης σημειώνει: «Οι προχθεσινές καταστροφές επιβεβαίωσαν με τραγικό τρόπο τις επισημάνσεις και διαπιστώσεις μας, την ανάγκη αντιπλημμυρικών έργων και αναδεικνύουν τις ευθύνες της κυβέρνησης, που αρκείται σε επαναλαμβανόμενες και μηδέποτε πραγματοποιούμενες εξαγγελίες αλλά και τις ευθύνες της Νομαρχίας και ειδικά του Νομάρχη κυρίου Ψωμιάδη.

Η αδιαφορία και οι ευθύνες της νομαρχίας και των κυβερνώντων είναι ακόμα μεγαλύτερες, διότι πρόκειται για φαινόμενο, που επαναλαμβάνεται τακτικά σε διάφορα μέρη του νομού (Σταυρός, Απολλωνία, Καλοχώρι, Δήμος Θερμαϊκού κ.α.) και οι καταστροφές είναι βέβαιες κάθε φορά που βρέχει.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" καλεί τους εργαζόμενους του νομού να αγωνιστούν για ουσιαστικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, για προστασία της ζωής και του μόχθου τους. Να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να καταδικάσουν πολιτικά τους υπεύθυνους για την τραγωδία, υπερψηφίζοντας τους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην περιφέρεια και στους δήμους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ