Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Αγγελόπουλος Νίκος
Αγγελόπουλος Νίκος
3 φωτο

Ο συναγωνιστής και σύντροφος Γιωργακόπουλος Μήτσος, στη μνήμη των συντρόφων: ΝΙΚΟΥ ΚΟΪΝΗ, ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΝΗ και ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ από την Φωκίδα, προσφέρει 50 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

***

φωτο 2

Η Γιώτα Δέλγα - Ζούπινα, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και μαχήτρια του ΔΣΕ (στην Πελοπόννησο), προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, στη μνήμη του συντρόφου της στη ζωή και στον αγώνα, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΖΟΥΠΙΝΑ, αγωνιστή της ΕΑ - αξιωματικού του ΕΛΑΣ Πελοποννήσου. Ακόμα, στη μνήμη του κουνιάδου της ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΖΟΥΠΙΝΑ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 14.8.2010. Ηταν αγωνιστής της ΕΑ (όντας φοιτητής της Διδασκαλικής Ακαδημίας) και μαχητής του ΔΣΕ (Πελοπόννησος) όπου τραυματίστηκε βαριά. Και οι δύο ήταν μέλη του ΚΚΕ, γνώρισαν διώξεις για πολλά χρόνια με φυλακές και εξορίες, αλλά έμειναν αταλάντευτοι μέχρι το τέλος της ζωής τους, πιστοί στα ιδανικά του εργατικού κινήματος και του ΚΚΕ.

Συντροφικά, Γιώτα

***

φωτό

Πέρασαν εννέα μήνες που λείπει από κοντά μας ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ.

Στη μνήμη του προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, όπως έκανε και ο ίδιος πάντα, το ποσόν των 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα.

Η συντρόφισσά του

Ντέπυ Τσακίρογλου

***

φωτο

Στις 24 Οκτώβρη 2010, πέρασαν, κιόλας, δύο χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας, ξαφνικά και πρόωρα, ο σύντροφος ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, σε ηλικία 42 ετών. Ηταν γραμματέας στην ΚΟΒ Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ».

Στη μνήμη του, και για την δράση του μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ από τα μαθητικά του χρόνια, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας μέσω της ΚΟΒ Μαραθόκαμπου Σάμου.

Κανδία, Ταξιάρχης

ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
***

φωτο

Κλείνουν τρεις μήνες που έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος ΚΟΤΣΟΡΝΙΘΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, που γεννήθηκε στο Φραντάτο Ικαρίας. Εμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του πιστός στο ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος.

Στη μνήμη του η ανιψιά του Καλογερή Αθηνά προσφέρει 70 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας του ΚΚΕ.

***

φωτο

Στη μνήμη του αδελφού μου ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΑΥΡΑΚΗ, που έφυγε στις 11 Μάη 2008 και της γυναίκας του ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ (Σούλας) που τον ακολούθησε στις 24.4.2009, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Ο αδελφός τους

Παναγιώτης Σταυράκης

***

φωτό

Συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ, στέλεχος του ΚΚΕ. Ακριβέ μας εξάδελφε, σύντροφε ακούραστε αγωνιστή, έφυγες πολύ απρόσμενα και όμως, είσαι παρών, δεν είναι δυνατόν να ξεχάσουμε τους αγώνες σου και το ενδιαφέρον σου για τους συνανθρώπους και το χωριό σου. Ο χαμός σου, δυστυχώς, έχει αφήσει μεγάλο κενό και ιδιαίτερα για το χωριό σου όπου ήσουν για αρκετό καιρό στη δημοτική αρχή και πάλευες με βάση τα ιδανικά και τις μαρξιστικές αξίες για να το βελτιώσεις. Εμεινες πιστός πάντα στις μαρξιστικές αγωνιστικές σου αξίες.

Στη μνήμη σου, τα εξαδέλφια σου, Διονύσης και Χαράλαμπος, Θεοδόσης του Γεωργίου, προσφέρουμε 120 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα και Ζακύνθου.


Ηλίας Θεοδόσης
Ηλίας Θεοδόσης

ΖΟΥΠΙΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΖΟΥΠΙΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Μιχάλης Σταυράκης
Μιχάλης Σταυράκης

Αλέξανδρος Μποφίλιος
Αλέξανδρος Μποφίλιος

ΚΟΪΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΪΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

Χρυσόστομος Τσακίρογλου
Χρυσόστομος Τσακίρογλου

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΖΟΥΠΙΝΑΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΖΟΥΠΙΝΑΣ

Γιάννης Κοτσορνίθης
Γιάννης Κοτσορνίθης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ