Παρασκευή 5 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1-0
Επιασε κορυφή

Με κεφαλιά του «μικροσκοπικού θαυματουργού» Βιεϊρίνια που πήδηξε στο... Θεό ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στην Βιγιαρεάλ και η Τούμπα αποθέωσε τους πρώτους του 4ου ομίλου του Europa League.

Στο πρώτο μέρος η διάθεση του ΠΑΟΚ να πιέσει σταμάτησε στην καλοστημένη άμυνα της Βιγιαρεάλ, και στην πολύ καλή μελέτη που είχαν κάνει οι Ισπανοί στον τρόπο αξιοποίησης του Σαλπιγγίδη. Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ανήκε στη Βιγιαρεάλ. Στο 5ο λεπτό μετά από αδράνεια στο κέντρο άμυνας του «Δικέφαλου του Βορρά» ο Αλτιντορ μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ με τον Κρέσιτς να πέφτει στα πόδια του και να τον προλαβαίνει.

Η... ελληνική απάντηση ήρθε μέσα από τη συνεργασία του Σακελλαρίου με τον Ιβιτς. Ο Ελληνας αμυντικός σέντραρε από τ' αριστερά και ο Σέρβος πηδώντας ψηλότερα από όλους πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λόπεθ.

Στο δεύτερο μέρος ο Γαρίδο πέρασε τον Ρόσι στη θέση του Αλτιντορ και αυτό έδωσε πνοή στην επιθετική γραμμή της Βιγιαρεάλ. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ στο πρώτο κόρνερ που κέρδισε κατάφερε να σκοράρει με άλμα του Βιεϊρίνια στο πρώτο δοκάρι και κεφαλιά στην απέναντι γωνία του Λόπεθ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ