Παρασκευή 5 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΣΕΒΕ
Η μεγαλύτερη «ασθένεια» είναι η πολιτική τους

«Η μεγαλύτερη "ασθένεια" είναι η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ», σχολιάζει η Γραμματεία της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον ΟΑΕΕ.

Στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ακόμη: «Ο πρωθυπουργός πανηγυρίζει για την περικοπή φαρμάκων στον ΟΑΕΕ. Οι χιλιάδες ασφαλισμένοι καλούνται να πληρώσουν τις συνέπειες της υποβάθμισης και της ιδιωτικοποίησης της Υγείας και της περίθαλψης.

Κοροϊδεύουν όταν ισχυρίζονται ότι για τα χάλια του ΟΑΕΕ φταίει η σπατάλη και η κακοδιαχείριση. Τα χάλια του Ταμείου μας οφείλονται στη λεηλασία απ' τις κυβερνήσεις, και στη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης. Η υγεία των αυτοαπασχολούμενων και των εργαζόμενων δεν κινδυνεύει από την υποτιθέμενη υπερκατανάλωση φαρμάκων, όπως ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός.

Κινδυνεύει από την αντιλαϊκή πολιτική που τα παίρνει από τους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους και τα δίνει στους βιομηχάνους, στους τραπεζίτες, στους εφοπλιστές και στους μεγαλεμπόρους.

Το καλύτερο "γιατρικό" είναι να αποδυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που μας καταστρέφουν τη ζωή και την Υγεία μας με τις πολιτικές τους»!

Και καταλήγει η ΠΑΣΕΒΕ: «Λαϊκή Συσπείρωση και αγώνας»!!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ