Κυριακή 7 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Ο αντιστασιακός αγωνιστής Παναγιώτης Βαζούρας, προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, 6η δόση, ακόμα 1.000 ευρώ.

-- Ο σ. Αμπελιώτης Παύλος, παλαίμαχος ναυτεργάτης, στέλεχος της θρυλικής ΟΕΝΟ, από το Καρντίφ της Αγγλίας, προσφέρει 350 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ναυτεργατών του ΚΚΕ.

-- Στην μνήμη της μάνας μου ΜΑΡΙΓΟΥΛΑΣ, του πατέρα μου ΣΩΤΗΡΗ, του αδελφού μου ΒΑΣΟΥ, των αδελφάδων μου: ΦΙΛΙΤΣΑΣ και ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ, και όλων των Πετρουλιάνων και Λακώνων σφαγμένων από τους Χίτες, προσφέρω 1.000 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πειραϊκής Χερσονήσου. Δήμητρα Πέτρουλα.

-- Ο Νίκος και η Βασιλική Ελευθεριάδη, από τη Δροσιά, προσφέρουν, 2η δόση, στο ΚΚΕ 500 ευρώ για την ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα, μέσω ΚΟΒ Αγίου Στεφάνου.

-- Στην μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και όσων φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν για τα ιδανικά του ΚΚΕ, από τα Ματζαβινάτα Κεφαλονιάς, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου, 300 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματος. Ι.Γ.

-- Ο Αλέξανδρος Ζωγράφος, από τη Ματαράγκα Μεσολογγίου, προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παλατιανής Ιλίου.

-- Η Ζήλη Σακελαρίδη προσφέρει, 2η δόση, 200 ευρώ, προκειμένου το ΚΚΕ να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, μέσω ΝΕ Κεφ/νιάς - Ιθάκης.

-- Οι σύντροφοι από την Κομοτηνή, Σωτηρία και Ευριπίδης Σερετίδης, προσφέρουν στο ΚΚΕ, πρώτη δόση, ως ενίσχυση στη μάχη των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών, 300 ευρώ. Προσφέρουν επίσης, στο Σπίτι του Αγωνιστή, για αντιμετώπιση των εξόδων λειτουργίας του, 200 ευρώ.

-- Ο «Πιτσιρίκος της Καλλιθέας» προσφέρει στο ηρωϊκό ΚΚΕ, ως δεύτερη δόση, 50 ευρώ για την αταλάντευτη ηρωϊκή του δράση.

-- Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρουν, η Δάκου Νίκη 30 ευρώ, και Παντελιού Ολγα 20 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ