Τρίτη 9 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παλιά μας όνειρα... που είχαν κρυφτεί

Ξεχώρισαν από την αρχή, δικαίως. Τρεις φωνές που η καθεμιά ξεχωρίζει για την ποιότητά της. Και όταν ενώνονται στις μοναδικές τους τριφωνίες και διφωνίες αποτελούν ένα συγκροτημένο ηχητικά και ερμηνευτικά σύνολο. Σε όλες τους τις δουλειές γίνεται αισθητή η προσωπικότητά τους και ως μονάδες αλλά και ως ολότητα. Ναι, οι ομαδικές δουλειές ευδοκιμούν όταν καταθέτουν το απόσταγμα τέχνης και συντροφικότητας, για τον ιερό σκοπό της έκφρασης και της επικοινωνίας.

Κάθε ζωντανή τους εμφάνιση αποτελεί γεγονός και αγκαλιάζεται από τον κόσμο γιατί κάτι καινούριο φέρνει. Το «Τρίφωνο» - η Ερωφίλη, ο Νίκος Κουρουπάκης και ο Δημήτρης Υφαντής, έχουν το δικό του πιστό κοινό που τους ακολουθεί στα μουσικά τους ταξίδια όλα αυτά τα χρόνια!

Φέτος, παρουσιάζουν ένα διαφορετικό και απρόβλεπτο πρόγραμμα με αγαπημένα αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια στη μουσική σκηνή «Οξυγόνο live!» (Βούρβαχη και Κορυζή 4, Νέος Κόσμος, 210 9240740), κάθε Παρασκευή. Η Νάντια Μπουλέ τους επισκέπτεται στα μουσικά τους ταξίδια χαρίζοντας μία νέα ερμηνεία σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Ενα ταξίδι από τη δύση ως την ανατολή με απογειωτικές τριφωνίες και δυνατές ερμηνευτικές στιγμές. Το πρόγραμμά τους βασίζεται στην ελληνική έντεχνη ροκ, σε παραδοσιακά αλλά και έντεχνα λαϊκά, καθώς και σε ξένες επιτυχίες σύγχρονες αλλά και παραδοσιακά τραγούδια άλλων χωρών. Από Μάνο Χατζιδάκι και Λοΐζο, από Κραουνάκη και Λειβαδά, έως Leonard Cohen και από Χάρις Αλεξίου έως Σωτηρία Μπέλλου, καθώς και αγαπημένα τραγούδια από τους προσωπικούς τους δίσκους, χαρίζοντας πραγματικά μοναδικές στιγμές με τις μελωδικές τους φωνές, τις χαρισματικές διασκευές και τριφωνίες.

Μαζί τους: Πιάνο - πλήκτρα: Γιάννης Τσόλκας. Μπάσο: Χάρης Κελλάρης. Κιθάρα: Δημήτρης Παπαλάμπρου. Τύμπανα: Γιώργος Σαρίκος. Επιμέλεια ήχου: Αντρέας Βαϊτούδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ