Τρίτη 9 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3 - 1
Μόνο κέρδος το «τρίποντο»

Μια άκρως προβληματική ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους, επικρατώντας του Εργοτέλη με 3 - 1 (44' Καφές, 55' Μπλάνκο, 93' Εντερ - 33' Φραγκουλάκης). Οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει από το χτεσινό ματς να κρατήσουν μόνο την ουσία (νίκη) και το γεγονός ότι ανέτρεψαν το σκορ. Βέβαια, το επίτευγμα δεν προήλθε κυρίως από τη δική τους προσπάθεια αλλά από μια ευνοϊκή - γι' αυτούς - συγκυρία (η μπάλα βρήκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον Καφέ) και μια... ευγενική χορηγία του Δασκαλάκη (τραγική έξοδος). Γι' αυτό ο Γιαλούσης μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης των φιλοξενουμένων και «αστεία» γκολ. Ο Εργοτέλης έδειχνε πιο ομάδα, κυκλοφορούσε εύκολα και καλύτερα την μπάλα, γενικά είχε τον έλεγχο. Αντίθετα, η κούραση και οι απουσίες δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να γίνουν πειστικοί. Σε καμιά στιγμή της αναμέτρησης δεν ήταν το αφεντικό του αγώνα. Παρ' όλα αυτά τα κατάφεραν «απέναντι σε μια ομάδα που τακτικά είναι πολύ καλή», όπως είπε ο Χιμένεθ.

ΑΕΚ: Σάχα, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Δέλλας, Λαγός, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο (81' Εντερ), Γκερέιρο (70' Γκέντσογλου), Τζιμπούρ, Μπλάνκο (91' Καράμπελας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Αλεξόπουλος (46' Μπέτο), Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Ολίσε (46' Χρυσοφάκης), Φραγκουλάκης, Σαρρής, Λεάλ (80' Βερπακόφσκις), Μπούντιμιρ, Ρομάνο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ