Κυριακή 14 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Νέο μεγάλο συλλαλητήριο στις 24 Νοέμβρη

Σε πλατιά παναθηναϊκή σύσκεψη στις 18 Νοέμβρη, καλεί συλλόγους, επιτροπές αγώνα και συνδικαλιστές η Εκτελεστική Γραμματεία του ΜΑΣ

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών σημαίνει συναγερμό και παίρνει πρωτοβουλία για οργάνωση μεγάλου συλλαλητηρίου στις 24 Νοέμβρη. Οπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της:

«Μπροστά στο νέο κύμα αντιλαϊκών μέτρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και στην προσπάθεια της μετατροπής των Πανεπιστημίων σε ΑΕ με δίδακτρα και των ΤΕΙ σε ΙΕΚ, οι φοιτητές και σπουδαστές δεν μπορούν να μένουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις χρειάζεται ενημέρωση και αποκάλυψη των σχεδιασμών τους. Χρειάζεται μέγιστη συσπείρωση σε ριζική αντίθεση με την πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΕΕ - κεφαλαίου. Συμπόρευση με το εργατικό λαϊκό κίνημα και το ΠΑΜΕ. Τώρα ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία παίρνει την πρωτοβουλία και καλεί τους φοιτητικούς συλλόγους, τις επιτροπές αγώνα και μεμονωμένους συνδικαλιστές της Αθήνας, σε πλατιά παναθηναϊκή σύσκεψη στις 18 Νοέμβρη για την οργάνωση και την προετοιμασία του συλλαλητηρίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ