Τρίτη 16 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΕΣΠΕΡΙΑ»: Σήμερα πραγματοποιείται η γενική συνέλευση των εργαζομένων στο ξενοδοχείο «ΕΣΠΕΡΙΑ», προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα αγωνιστικά τους βήματα, δίνοντας τη μάχη για τη συνέχιση της λειτουργίας του ξενοδοχείου και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Υπενθυμίζεται, ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου έχει ανακοινώσει το κλείσιμο της επιχείρησης στις 15 του Δεκέμβρη, επικαλούμενος το υψηλό μίσθωμα του κτιρίου (ανήκει στο Ταμείο Νομικών), ωστόσο για πέντε χρόνια πλήρωνε μόνο έναντι του μισθώματος που είχε συμφωνήσει. Από την άλλη το Ταμείο για πέντε χρόνια αδιαφορούσε αφήνοντας το χρέος να διογκωθεί και να φτάσει σήμερα τα 4 και πλέον εκατομμύρια ευρώ και η κυβέρνηση, διά του αρμόδιου υπουργείου δηλώνει αναρμόδια, γιατί τα ασφαλιστικά Ταμεία έχουν αυτονομία.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΑΤΛΑΝΤΙΚ»: Σε γενική συνέλευση προχωρούν την Κυριακή 21 Νοέμβρη οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Ατλάντικ» στην Αθήνα. Η γενική συνέλευση έχει οριστεί στις 11 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5β) και οι εργαζόμενοι καλούνται να συμμετέχουν μαζικά και να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις με στόχο να: καταβληθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα, να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, να γυρίσουν πίσω όλοι οι απολυμένοι.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ: Σε γενική συνέλευση την Κυριακή 21 Νοέμβρη καλεί τα μέλη του το Συνδικάτο Καθαριστών - Καθαριστριών Νομού Αττικής και Περιχώρων. Η συνέλευση θα γίνει στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου, 2ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ