Τετάρτη 17 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Νέο συλλαλητήριο στις 24 Νοέμβρη

Αύριο η παναθηναϊκή σύσκεψη για την καλύτερη οργάνωσή του

Οι εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση με το νέο νόμο - πλαίσιο που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση και τη διαβούλευση στην οποία θέλει να «παγιδεύσει» ευρύτερες συνιστώσες των πανεπιστημίων και ΤΕΙ, δημιουργούν αντιδράσεις μέσα στα ιδρύματα.

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) παίρνει πρωτοβουλίες οργάνωσης του αγώνα. Σήμερα, φοιτητές και σπουδαστές θα δώσουν δυναμικά το «παρών» στην αντιιμπεριαλιστική πορεία του Πολυτεχνείου, ενώ έχει οριστεί ήδη το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού τους για την ερχόμενη βδομάδα, καθώς η Εκτελεστική Γραμματεία του ΜΑΣ έχει ήδη ανακοινώσει ότι οργανώνει μεγάλο συλλαλητήριο στις 24 Νοέμβρη. «Μπροστά στο νέο κύμα αντιλαϊκών μέτρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και στην προσπάθεια της μετατροπής των Πανεπιστημίων σε ΑΕ με δίδακτρα και των ΤΕΙ σε ΙΕΚ, οι φοιτητές και σπουδαστές δεν μπορούν να μένουν με σταυρωμένα τα χέρια», τονίζει μεταξύ άλλων η ΕΓ του ΜΑΣ.

Μάλιστα, για την καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου η ΕΓ του ΜΑΣ καλεί τους φοιτητικούς - σπουδαστικούς συλλόγους της Αθήνας, τις Επιτροπές Αγώνα και πλατιά τους συνδικαλιστές, σε παναθηναϊκή σύσκεψη αύριο Πέμπτη 18 Νοέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ