Τρίτη 23 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΣΑΚΡΑΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΤΣΑΚΡΑΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ
φωτό

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις αρχές Νοέμβρη προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ριζούπολης.

Δημήτρης Σίδερης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου νονού ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ακούραστου αγωνιστή κατά του φασισμού, ανήσυχου πνεύματος, αταλάντευτου στα ιδανικά του κομμουνισμού, αφοσιωμένου πατριώτη και φιλόστοργου συγγενή, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Διονύσης Γούτσος

***

Η οικογένεια Γιάννη Σωτηρίου Μανούση προσφέρει στη ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ 100 ευρώ, στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος, στη μνήμη του αγαπημένου τους ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΠΠΑ, από το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά τους.

***

φωτο 4

Στη μνήμη των ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ, ΑΛΕΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΣΙΟΥΛΑ και ΤΑΚΗ ΤΣΙΟΓΚΑ, η Ελσα προσφέρει στο ΚΚΕ 160 ευρώ, μέσω της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη των γονιών μου, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ΠΑΥΣΑΝΙΑ ΧΑΡΑΥΓΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, της αδερφής μου ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΑΡΔΕΛΛΗ, και του αξέχαστου γαμπρού μου ΣΤΟΓΙΑ ΗΛΙΑ του Νικολάου, όλων από τη Μακρακώμη Φθιώτιδας, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Νίκος Χαραυγής.

***

ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
Πέρασαν 18 χρόνια από τότε που ο διαλεχτός κομμουνιστής ΔΑΝΗΛΟΣ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ έφυγε από την αέναη πάλη για το Κόμμα του, ιδανικό που τήρησε σε όλη του τη ζωή. Η απαράμιλλη πίστη του στον αγώνα εμφυτεύτηκε και στη φαμίλια του που συνεχίζει τον αγώνα του στο κομμουνιστικό στερέωμα.

Στη μνήμη του, προσφέρω, δεύτερη δόση, από 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Μπάμπης Λεωνιδάκης, υπέργηρος Αντιστασιακός

***

Στη μνήμη του κομμουνιστή - αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΟΥΛΕΛΗ, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν, μέσω ΚΟ Αιγάλεω, 40 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονέων, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής τους,

ΘΩΜΑ ΤΣΑΚΡΑΛΙΔΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΣΑΚΡΑΛΙΔΗ

ΝΙΚΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ

ΡΗΝΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗ

προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», στη μνήμη τους, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

Ολγα - Γιώργης

***

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΣΗ, η οικογένειά του πρόσφερε στην ΚΟΒ Ληξουρίου του ΚΚΕ 100 ευρώ για τη μάχη των δημοτικών εκλογών.

***

Η Ελπίδα Ασφή στη μνήμη των αδελφών της, ΘΑΝΑΣΗ και ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΙΑΜΑΝΤΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρει 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Γαλατσίου, στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση.

***

φωτό

Στη μνήμη της ακριβής μας συζύγου και μητέρας, ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗ - ΚΟΚΚΑΛΗ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 19 χρόνων από το θάνατό της, στις 22 Νοέμβρη 2002, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ραφήνας, 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Ο σύζυγός της Γιώργος Κόκκαλης και ο γιος τους Αλέκος

***

Πέθανε στις 20 Νοέμβρη 2010 και κηδεύτηκε στις 22 Νοέμβρη 2010, ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης αντάρτης του ΕΛΑΣ, ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Τζίμης). Για τους αγώνες του ενάντια στους φασίστες κατακτητές ανταμείφθηκε, από το μεταβαρκιζιανό κράτος, με διώξεις και εξορίες (Ικαρία, Λήμνο, Μακρονήσι).

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ν. Ιωνίας.

Νίκος Ιωαννίδης και Ελένη Ιωαννίδου


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τσακραλίδου Ελευθερία
Τσακραλίδου Ελευθερία

ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ (του Γεωργίου) ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ (του Γεωργίου) ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ

 Χρήστος Στασινόπουλος
Χρήστος Στασινόπουλος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ