Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Κατσάδα και προειδοποιήσεις

Πρωινός «εξάψαλμος» από τον Χιμένεθ στους παίχτες της ΑΕΚ. Η τραγική εμφάνιση και στην Καβάλα έφτασε στα όριά του και τον Ισπανό τεχνικό. Χτες το πρωί, λοιπόν, πριν την έναρξη της προπόνησης, μίλησε στους παίχτες με πολύ σκληρή γλώσσα. Επισήμανε, μεταξύ άλλων, την αδιαφορία αρκετών και ξεκαθάρισε ότι όποιος δε θέλει ή δεν μπορεί θα «τελειώσει». Παρότι δεν είναι γνώστης της ελληνικής γλώσσας, με τα λεγόμενά του, ουσιαστικά, τους ζήτησε να δείξουν φιλότιμο. Και υπενθύμισε ότι πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος, κατά την οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα να εισηγηθεί την απομάκρυνση όποιων πρέπει και - αν χρειαστεί (προφανώς με την έγκριση της διοίκησης, μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών) - να χρησιμοποιήσει νεαρούς.

Στο ίδιο πλαίσιο (αναστροφής της κατάστασης) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Στ. Αδαμίδης, συναντήθηκε αργότερα με τους αρχηγούς. Οι Καφές, Λυμπερόπουλος, Δέλλας - μεταξύ άλλων - αναγνώρισαν ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης βαραίνει τους παίχτες. Και δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν ό,τι περνάει απ' το χέρι τους, ώστε να βελτιωθούν άρδην τα δεδομένα.

  • Και ο Μπλάνκο είναι από χτες αμφίβολος για το σαββατιάτικο ντέρμπι. Υπέστη διάταση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο. Σήμερα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ