Τρίτη 30 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΦΛΩΡΙΝΑ
Δε θα πιάσουν οι απειλές

Καταγγελία της Οργάνωσης της ΚΝΕ για απειλές που δέχτηκε μαθητής - μέλος της

Με το ξεκίνημα των μαθητικών κινητοποιήσεων η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιστρατεύει όλο το μηχανισμό της ώστε να μην εκφραστεί η αντίσταση των μαθητών στην πολιτική που τσακίζει το δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν Παιδεία. Στο πλάι των εισαγγελέων και της αστυνομίας παίρνουν τη θέση τους και διευθυντές των σχολείων, στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής που στόχο έχει να τρομοκρατήσει τους μαθητές και να εμποδίσει τη συμπόρευσή τους με τους φοιτητές και το εργατικό κίνημα.

Χτες, μαθητής, μέλος της ΚΝΕ, κλήθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου και δέχθηκε απειλές για αποβολή «αν ξανακλείσει το σχολείο ή κινητοποιηθούν οι μαθητές». Παράλληλα, του απαγόρευσαν να μοιράσει φυλλάδια. Το περιστατικό έγινε ενώ ο συγκεκριμένος μαθητής, μαζί με άλλα μέλη της ΚΝΕ, χτες το πρωί, πραγματοποίησαν μαζική εξόρμηση και στο συγκεκριμένο σχολείο, ενόψει της αυριανής κινητοποίησης στην οποία καλούν το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Φλώρινας.

Η Οργάνωση Φλώρινας της ΚΝΕ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών. Καλεί τους μαθητές ακόμα πιο μαζικά, συντονισμένα και περιφρουρημένα να συνεχίσουν τον αγώνα τους!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ