Παρασκευή 17 Δεκέμβρη 2010 - Κυριακή 19 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ
Ψήφος για τη συνέχιση της ταξικής αγωνιστικής πορείας

Nα ενισχύσουν αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» στις εκλογές του Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Εργαστηρίων, Γηροκομείων, Οίκων Ευγηρίας, Διαγνωστικών Κέντρων και Συναφών Χώρων, που ξεκίνησαν τη Δευτέρα και ολοκληρώνονται την Κυριακή, καλεί τους εργαζόμενους στην Ιδιωτική Υγεία, με την εκλογική της διακήρυξη, η παράταξη.

«Πάρε ενεργά μέρος για να γίνει πιο ισχυρό το σωματείο. Είναι καθήκον και υποχρέωση για τα δικαιώματα τα δικά σου και της οικογένειάς σου. Στην αντιλαϊκή - αντεργατική επίθεση του μετώπου κυβέρνησης - επιχειρηματιών, το κλαδικό Σωματείο έχει αποδείξει ότι μπορεί ν' αναδειχθεί πόλος συσπείρωσης όλων των εργαζομένων στο χώρο της Ιδιωτικής Υγείας. Για να υπερασπιστούμε από καλύτερες θέσεις τη δουλειά μας, το μεροκάματο, σύγχρονη δημόσια και δωρεάν μόρφωση, σύγχρονη δημόσια δωρεάν Υγεία και Πρόνοια για όλους. Ενα ισχυρό κλαδικό σωματείο ταξικά προσανατολισμένο, με στόχους πάλης που να ανταποκρίνονται στα συμφέροντά μας, ενισχύει και τον αγώνα στον κάθε χώρο», επισημαίνει η παράταξη.

«Εμείς έχουμε τη δύναμη. Χωρίς εμάς καμία επιχείρηση δεν μπορεί να λειτουργήσει. Οσο δυναμώνει και ισχυροποιείται το Σωματείο, τόσο αδυνατίζει η δύναμη των εργοδοτών. Σήμερα είναι όπλο μας η αλληλεγγύη, η μαζικοποίηση του κλαδικού Σωματείου, η δημιουργία σωματειακών επιτροπών στους εργασιακούς χώρους για να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο αποτελεσματικοί. Το προηγούμενο διάστημα δώσαμε μαζί τη μάχη, για το εισόδημα, τις απολύσεις, τις συνθήκες δουλειάς, την καταβολή δεδουλευμένων. Δώσαμε μάχη κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία. Κόντρα στον κυβερνητικό - εργοδοτικό συνδικαλισμό που καλούσε σε γραμμή συναίνεσης και συμβιβασμού. Εχουμε πάντα ως κριτήριο ότι οι εργαζόμενοι παράγουν τον πλούτο γι' αυτό δικαιούνται τα πάντα», υπογραμμίζει η παράταξη.

Οι εκλογές γίνονται στο Εργατικό Κέντρο της Αθήνας (Μάρνη και Γ' Σεπτεμβρίου 48Β) σήμερα Παρασκευή από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 μ.μ. , το Σάββατο απ' τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ