Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Απλήρωτοι σε «Κανάλι 1» και «ALTER»

Απλήρωτοι μήνες παραμένουν οι εργαζόμενοι τόσο στο δημοτικό ραδιοσταθμό Πειραιά «Κανάλι 1» όσο και στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι τεχνικοί του δημοτικού ραδιοσταθμού «Κανάλι 1» βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας απαιτώντας τους μισθούς του Οκτώβρη και του Νοέμβρη. Σε μερίδα εργαζομένων του ALTER δεν έχει καταβληθεί ακόμη ο μισθός του Οκτώβρη, ενώ στο σύνολο των εργαζομένων οφείλεται ο μισθός του Νοέμβρη.

Το ΔΣ της ΕΤΕΡ σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους στο «Κανάλι 1» του Πειραιά σε σχετική ανακοίνωση δηλώνει τη στήριξή του στους εν επισχέσει τεχνικούς ραδιοφώνου και καλεί την Επιθεώρηση Εργασίας και την πολιτεία να βάλει τέρμα στην ασυδοσία των διοικούντων το σταθμό.

Χτες, γενική συνέλευση πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER προκειμένου να αποφασίσουν κινητοποιήσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να ζητήσουν από την ΕΣΗΕΑ να κηρύξει τρεις 4ωρες στάσεις εργασίας. Μάλιστα, κατά τη χτεσινή συνέλευση, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι, εκπρόσωποι της εργοδοσίας και στελέχη του σταθμού προσπάθησαν - ανεπιτυχώς - να ανατρέψουν με κωλυσιεργίες την απόφαση των εργαζομένων για κινητοποιήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ