Πέμπτη 23 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Καλλιθέας προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ, για την οικονομική του εξόρμηση, μέσω ΚΟ Καλλιθέας.

***

Στη μνήμη των συντρόφων, στελεχών του ΚΚΕ: Χαρίλαου Φλωράκη, μπαρμπα - Κώστα Λουλέ, Νίκου Γκένα, Κώστα Κάππου, και Χρήστου Τριάντη και Αρη Παπάνθιμου, προσφέρω 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τέρμα Πατησίων του ΚΚΕ.

Γιώργος Μπακοβασίλης.

***

Ο συναγωνιστής και σύντροφος Α.Κ., μέλος του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Γαλατσίου, τιμώντας τη μνήμη των συναγωνιστών και συντρόφων που έφυγαν από τη ζωή από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα (ο αριθμός δυστυχώς ξεπερνάει τους 250) προσφέρει 300 ευρώ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου στο διάστημα των τριών μηνών της εξόρμησης. Το Παράρτημά μας για να τους τιμήσει ιδιαίτερα οργάνωσε στις 20-11-2010 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου εκδήλωση με την παρουσία των συγγενών τους, παραδίδοντάς τους τιμητικά διπλώματα και μετάλλια.

Συντροφικά Α.Κ.

***

Ο Ευστράτιος Παναγιωτόπουλος στη μνήμη του αδερφού του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, της αδερφής του ΕΛΕΝΗΣ, του γαμπρού του ΣΠΥΡΟΥ ΠΕΓΚΑ και του ανιψιού του ΑΝΔΡΕΑ ΠΕΓΚΑ, έδωσε 100 ευρώ μέσω της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση.

***

Στην μνήμη του Αγωνιστή Λυκούδη Νικόλαου, προσφέρω 30 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πετραλώνων.

***

Στη μνήμη του αγωνιστή και φίλου του Κόμματος, Γεώργιου Μαυρή, η Τομεακή Οργάνωση της ΑΣΟΕΕ προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 150 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ