Τρίτη 11 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΑΝ 46ΧΡΟΝΟ δημοσιογράφο γερμανικής καταγωγής συνέλαβαν χτες αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας στην παραμεθόριο περιοχή Καστανέων - Ν. Βύσσας, επειδή εντοπίστηκε σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή. Σύμφωνα με τις αρχές, ο 46χρονος κινούνταν με ιδιωτικό αυτοκίνητο στην οριογραμμή των χερσαίων συνόρων, σε χώρους για τους οποίους, σύμφωνα με την Αστυνομία, ισχύουν περιορισμοί και απαγορεύσεις πρόσβασης. Στην κατοχή του βρέθηκε μία φωτογραφική μηχανή, με φωτογραφικό υλικό, η οποία και κατασχέθηκε. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δημοσιογράφος δε διέθετε την απαραίτητη άδεια από τις Ελληνικές Αρχές.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ διαβίβασε χτες ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Τέντες τη δικογραφία για τις παράνομες προσλήψεις στο Αττικό Μετρό (Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας - ΑΜΕΛ). Οι προσλήψεις έγιναν στην τετραετία 2005-2009 επί κυβέρνησης της ΝΔ, ενώ υπουργοί Μεταφορών είχαν διατελέσει οι Μ. Λιάπης, Κ. Χατζηδάκης και Ευρ. Στυλιανίδης. Η δικογραφία στάλθηκε στη Βουλή, καθώς η εισαγγελική έρευνα «προσέκρουσε» σε ονόματα υπουργών και, όπως προβλέπει ο νόμος «περί ευθύνης η υπουργών», σ' αυτές τις περιπτώσεις η δικογραφία «αμελητί» διαβιβάζεται στη Βουλή.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ αλλοδαποί ήταν - σύμφωνα με την αστυνομία - οι δράστες ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε χτες το απόγευμα σε σούπερ μάρκετ της Πετρούπολης. Μάλιστα, μέχρι να συλληφθούν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς αλλά και καταδίωξη από άνδρες της ΕΛΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ