Πέμπτη 4 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Αλεξάνδρα Λέγκουρδα
Αλεξάνδρα Λέγκουρδα
Φωτ.

Στη μνήμη του ακριβού μας συζύγου και πατέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Αθαν. ΚΑΡΑΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ από τον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου, 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Ραφήνας.

Η σύζυγος Αντωνία και τα παιδιά

* * *

Στη μνήμη του ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ, η σύζυγός του Μαρία Στεφανάκη από τον Πεύκο Βιάννου προσφέρει 5.000 δρχ. στο Παράρτημα Ηρακλείου της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Φωτ.

Στις 7 Γενάρη συμπληρώνονται 40 μέρες από το θάνατο του αγαπημένου φίλου και συντρόφου μου ΝΙΚΟΥ ΠΑΪΔΗ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 20.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη», ο οποίος ήταν η καθημερινή συντροφιά του.

Κώστας

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΕΓΚΟΥΡΔΑ. Από τα εφηβικά χρόνια της και ως το τέλος της ζωής της, αγωνιζόταν για τη δικαιοσύνη και τα συμφέροντα των εργαζομένων. Ηταν καλή σύζυγος, μάνα και γιαγιά. Δίδασκε πάντα τα ιδανικά και τις αξίες του κομμουνισμού.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε 20.000 δρχ. για το 16ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Κοκκινιάς.

Ο σύντροφός της Γεώργιος Λέγκουρδας

Τα παιδιά: Σοφία, Μαίρη, Νέστορας

* * *

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μας ΝΙΚΟΥ ΠΑΛΑΚΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Κοκκινιάς, προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου, από 5.000 δρχ.

Κ. Παπασαράντος, Μ. Μπότσης

* * *

Φωτ,3

Στη μνήμη του συζύγου μου ΙΩΑΝΝΗ ΜΗΤΡΑΝΤΖΑ και των γονιών μου ΛΑΖΑΡΟΥ και ΜΗΝΟΔΩΡΑΣ ΠΟΖΑΤΖΙΔΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Σοφία Ποζατζίδου - Μητραντζά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΡΑΝΤΖΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΡΑΝΤΖΑΣ
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΙΑΚΩΒΟΥ ΜΗΝΑΪΔΗ, ο οποίος έφυγε από κοντά μας στις 20 Μάη 2000, προσφέρω 30.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Παναγιώτα Μολογιάννη - Μηναΐδη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού μας ΝΙΚΟΥ ΟΤΑΠΑΣΙΔΗ, προσφέρουμε 50.000 δρχ. προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δήμου Καλλιθέας.

Στέφανος και Αθηνά Οταπασίδη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μητέρας μας ΜΑΡΙΑΣ ΣΑΡΙΔΟΥ, η οποία πέθανε στις 26 Δεκέμβρη 2000 και αντί για στεφάνι στον τάφο της, προσφέρουμε για το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Τούμπας, 10.000 δρχ.

Γεωργία - Ανδρέας

* * *

Τα μέλη της ΚΟΒ Χαριλάου Θεσσαλονίκης προσφέρουν 37.000 δρχ. προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, στη μνήμη των μελών της ΚΟΒ, που έφυγαν από τη ζωή: ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΑΞΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΚΟΥ,ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΓΟΥ και ΗΛΙΑ ΚΟΔΗ.

* * *

ΦΩΤ.2

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΕΛΟΥΚΙΔΗ και του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΑΜΙΝΑ, κομμουνιστών, οι οποίοι αγωνίστηκαν για τα ιδανικά του ΚΚΕ, δημοκρατία, ειρήνη, ελευθερία και κοινωνική πρόοδο και πέθαναν πολιτικοί πρόσφυγες στην Πολωνία, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Νέας Κρήνης Καλαμαριάς για το 16ο Συνέδριο 20.000 δρχ.

Νίκη, σύζυγος Γ. Φελουκίδη

Τα παιδιά Νίκος, Τζένη, Δήμος

Ο εγγονός Βερβέρης

* * *

ΦΩΤ

Την 1η Γενάρη 1997 πέθανε ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, οπαδός του ΚΚΕ.

Με τη συμπλήρωση 4 χρόνων από το θάνατό του, η συντρόφισσα της ζωής του και του αγώνα Μαρία, προσφέρει στη μνήμη του στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50.000 δρχ.

* * *

Φωτ.3

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Χαροπιό Μεσσηνίας το 1945, του ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ μαχητή του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε στον Εμφύλιο, και του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που πέθανε στις 3 Δεκέμβρη 1997, ο αδελφός τους Στάθης Αγγελόπουλος, αντιστασιακός, προσφέρει 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμησή του.

* * *

Ο Βαγγέλης Καραμπελάς από το Σερνικάκι Φωκίδας πρόσφερε στην ΚΟ Αμφισσας 20.000 δρχ., στη μνήμη της μητέρας του ΦΡΟΣΩΣ, που πρόσφατα συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατό της, καθώς και στη μνήμη της πεθεράς του ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ ΚΑΡΑΗΛΙΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ