Σάββατο 15 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Εκδήλωση για την κοπή πίτας θα πραγματοποιήσει η Νομαρχιακή Οργάνωση Αττικής της ΚΝΕ σήμερα Σάββατο στις 9 μ.μ. στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Μενιδίου (Δεκελείας 42).
  • Εκδήλωση για την κοπή πίτας της πραγματοποιεί επίσης σήμερα, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της, η Νομαρχιακή Οργάνωση Εύβοιας της ΚΝΕ.
  • Εκδηλώσεις με θέμα «Καπιταλιστική κρίση και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ» διοργανώνουν τα Νομαρχιακά Συμβούλια των Οργανώσεων Θεσσαλίας της ΚΝΕ, σήμερα Σάββατο. Συγκεκριμένα:

-- Στη Λάρισα, στις 7 μ.μ., στον «Χορίαμβο» (οδός Γαληνού και Φαρμακίδου), με ομιλητή τον Β. Μεταξά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο Βόλο, στις 7 μ.μ., στο Μεταξουργείο, με ομιλητή τον Γ. Παπαρίζο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στα Τρίκαλα, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Σ. Σωτηρόπουλο, μέλος του ΝΓ Τρικάλων του ΚΚΕ.

  • Η Οργάνωση Νοτιοδυτικών Συνοικιών Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος του κομματικού Τύπου στην οργάνωση της επαναστατικής πάλης». Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 6 μ.μ. στο Περιστέρι, στην «Ξυλοτεχνία» (Κ. Παλαμά και Παρασκευοπούλου). Θα μιλήσει ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Παρουσίαση του λευκώματος «Κομματικός - Επαναστατικός Τύπος» του «Ο» και της 40χρονης δράσης της ΚΝΕ μέσα από τα φύλλα του «Ο», έκθεση βιβλίου και μουσικό αφιέρωμα.
  • Οι Οργανώσεις Φθιώτιδας και Λιβαδειάς της ΚΝΕ πραγματοποιούν αύριο Κυριακή, εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας τους, στις 7 μ.μ., στα γραφεία τους.
  • Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Η άγνωστη ιστορία του εργατικού κινήματος των ΗΠΑ» των Ρ. Ο. Μπόγερ και Χ. Μ. Μορέ, των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή», οργανώνουν οι εργατικές Οργανώσεις της Οργάνωσης Πόλης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, το Σάββατο 22 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στην ΕΔΟΘ. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσικό αφιέρωμα στο αμερικανικό εργατικό τραγούδι, με τη θεατρική παράσταση «Η πτώση και η άνοδος του κυρίου Γκρόσαπ», έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ