Σάββατο 15 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

 ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΦΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΦΩΤΗΣ
φωτο

Αύριο Κυριακή, 16 του Γενάρη 2011, στις 12 το μεσημέρι, στο Α' νεκροταφείο, θα τελεστεί το 40ήμερο πολιτικό μνημόσυνο της συντρόφισσας ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, το γένος Κοτσαύτη, που «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 89 ετών. Η Βικτωρία ήταν μέλος του ΚΚΕ από το 1940 μέχρι το τέλος της ζωής της. Πριν 66 χρόνια ήταν Λοχαγός του ΕΛΑΣ και οδηγούσε το τμήμα της στις μάχες του Δεκέμβρη. Συνελήφθη το 1948 και έμεινε κρατούμενη στις Φυλακές Αβέρωφ ως το 1952. Με την αποφυλάκισή της δεν έμεινε σε πολιτική αργία. ΕΔΑ και μετά το '74 στο νόμιμο πια ΚΚΕ, στην ΕΕΔΥΕ, στην ΟΓΕ, γραμματέας και πρόεδρος στο Παράρτημα Βούλας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ κι ακόμη και στις πρόσφατες τοπικές εκλογές, στα 89 της, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Βούλας.

Η οικογένεια της σ. Βικτωρίας Παπανικολάου προσφέρει, στο πλαίσιο στης οικονομικής εξόρμησης το ποσό των 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ».

***

φωτο

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ. Αύριο Κυριακή 16.1.2011, το ΔΣ του Σωματείου ΙΚΑ Αγίου Δημητρίου - Αλίμου και Γύρω Δήμων, του οποίου ήταν ιδρυτικό μέλος και για πολλά χρόνια πρόεδρός του, κάνει πολιτικό μνημόσυνο, στα γραφεία του σωματείου (Καλλιθέας 6, στον Αγ. Δημήτριο).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΙΚΑ Αγίου Δημητρίου - Αλίμου και Γύρω Δήμων προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη του συναδέλφου, ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ.

***

φωτο

Αύριο Κυριακή 16.1.2011 και ώρα 10 π.μ., στην εκκλησία της Αγ. Μαρίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα τελεστεί το χρονιάτικο μνημόσυνο, του ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Μερόπη και τα παιδιά του, προσφέρουν 100 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό 2

Αύριο Κυριακή, 16 του Γενάρη, στον Ι. Ναό Αγίου Αντωνίου στο Σάγκα Αρκαδίας, τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της ΕΠΟΝίτισσας, ΠΑΓΩΝΑΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ. Επίσης, σήμερα Σάββατο 15 του Γενάρη συμπληρώνονται 21 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου της αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, ΦΩΤΗ Λ. ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ.

Στη μνήμη τους, τα παιδιά τους Θανάσης και Βασίλης Καραμπέτσος, οι νύφες τους Ισμήνη και Κωνσταντία Καραμπέτσου, και τα εγγόνια τους, Φοίβος, Καλλιόπη και Φώτης Καραμπέτσος, πρόσφεραν στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, το ποσό των 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Α1 Εκπαιδευτικών Αθήνας.

***

φωτο

Αύριο Κυριακή 16/01 στις 10 π.μ. τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μας πατέρα ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ στον ιερό ναό Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου.


Τα παιδιά του: Κωνσταντίνα, Γρηγόριος, Καλλιόπη.


Χρήστος Παπαδόπουλος
Χρήστος Παπαδόπουλος

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ