Πέμπτη 20 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Προβάδισμα δικεφάλων

Η ΑΕΚ κατά κύριο λόγο και ο ΠΑΟΚ ήταν οι κερδισμένοι στην προημιτελική φάση του θεσμού. Στον πρώτο αγώνα σημείωσαν θετικά αποτελέσματα και έτσι ατενίζουν με αισιοδοξία τη ρεβάνς.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός έχασε από την ΑΕΚ με δυο γκολ που πέτυχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο έμπειρος παίκτης άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ στο 65' και με απευθείας χτύπημα φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 αφού η μπάλα βρήκε το τείχος των πρασίνων που είχαν μια ακόμη άσχημη εμφάνιση. Οπως γίνεται αντιληπτό στον ΠΑΟ μετά τα διοικητικά προβλήματα υπάρχουν ανοιχτά και τα αγωνιστικά με τον Φερέιρα να μην πείθει ως τώρα για το έργο του.

Στο άλλο παιχνίδι στο Φάληρο, «νικητής» βγήκε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακού (1-1). Οι Πειραιώτες είχαν τέσσερα δοκάρια, και τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν τα... παράτησαν. Πάλεψαν ως το τέλος και ο Βιεϊρίνια κατόρθωσε να σκοράρει στο 82' (κακή εκτίμηση Νικοπολίδη) και να δώσει το πάνω χέρι για τα ημιτελικά στην ομάδα του!

Οι «ερυθρόλευκοι» σαφώς ανώτεροι κυρίως στην επανάληψη άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όπου ο δικέφαλος είχε ρυθμίσει το ματς, με κεφαλιά του Μοντέστο.

Στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκη οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν παρά τις μεγάλες ευκαιρίες να πάρουν μια καθαρή νίκη και έτσι τώρα θα δοκιμαστούν στην Τούμπα όπου θέλουν νίκη ή ισοπαλία πάνω από ένα γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποβλήθηκε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος λόγω διαμαρτυρίας.

Σήμερα στη Ρόδο ο Διαγόρας θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο (CON-X TV 19.00) όπου και θα ολοκληρωθεί η πρώτη πράξη των προημιτελικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ