Τετάρτη 26 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

Ο σύντροφος Γιάννης Αρβανιτάκης, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Αρκαδίων Ζακύνθου, 100 ευρώ από το υστέρημά του, για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

***

O σ. Λύσανδρος Ταμουρίδης συγκέντρωσε και προσφέρει το ποσό των 140 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, από τους παρακάτω φίλους που πρόσφεραν ο καθένας από 20 ευρώ. Είναι οι φίλοι: Μαρέτσικος Κωνσταντίνος, ο Σκουλίκης Ηλίας, ο Στέλιος ο Κύπριος, ο Γρηγόρης από Καρπενήσι, ο Αλκης, ο Δημήτρης Β. και ο Δημήτρης ο κρεοπώλης. Ολοι τους προσέφεραν ενίσχυση στο ΚΚΕ για τους αγώνες που κάνει για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των λαϊκών ανθρώπων, κόντρα στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ και ΔΝΤ.

***

Ο Ευάγγελος Κουτσούλης προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη των γονιών του, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

***

Για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρουν, αντί για μνημόσυνο για την ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Οφθ/τρείου και 100 ευρώ μέσω Αχτίδας Κατασκευών του ΚΚΕ.

Ο σύζυγος Δημήτρης Αναγνώστου, τα παιδιά Πάρης και Βάσω Αναγνώστου, ο γαμπρός Αντώνης Λειβαδάρος, η νύφη, Τασία Βουλιέρη, τα εγγόνια της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ