Παρασκευή 4 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το... μπαλάκι στους παίκτες

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, έφερε κάποια «σύννεφα» πάνω από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, κυρίως με τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ναι μεν έχουν κάποια παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα της Τούμπας, ωστόσο έχουν πολύ περισσότερα όχι από τον προπονητή, αλλά από τους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ευχαριστημένη από το έργο που έχει επιδείξει μέχρι τώρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε και αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή, καθώς ο Ισπανός στηρίζεται από όλους.

Αντίθετα, η θέση της διοίκησης είναι ότι αυτοί που θα πρέπει από εδώ και στο εξής να αναλάβουν τις ευθύνες τους είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν όπως θα έπρεπε σε ένα ντέρμπι.

Μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη κακή εμφάνιση, μετά τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ομάδας.

Πλέον, η διοίκηση από τη στιγμή που χάθηκε ο ένας στόχος το Κύπελλο, θέλει με αυτό τον τρόπο να αφυπνίσει τους παίκτες και να τους θέσει προ των ευθυνών τους, προκειμένου να μη χαθεί η διαφορά των επτά βαθμών που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ