Σάββατο 5 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Θέλει συνέχεια καλών εμφανίσεων

Ο Φερνάντο Σάντος γνωστοποίησε χτες την αποστολή για το φιλικό με τον Καναδά που θα γίνει στην Λάρισα (9/2, 17.00). Αυτό που περιμένει να δει είναι «μια συνέχεια καλών εμφανίσεων και αγωνιστική πρόοδο της ομάδας. Θα κάνουμε κάποιες δοκιμές. Θέλουμε να τεστάρουμε κάποια πράγματα στο κέντρο της άμυνας. Ο Μόρας θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει».

Ακόμα, ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, μεταξύ άλλων, αιτιολόγησε κάποιες από τις επιλογές του (αναφερόμενος ονομαστικά). Και επεσήμανε: «Παρακολουθούμε 4-5 ματς τη βδομάδα με τους συνεργάτες μου. Εάν οποιοσδήποτε μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες θα κληθεί, χωρίς να μας νοιάζει ομάδα και ηλικία. Εχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Η Εθνική δεν είναι σύλλογος. Σε κάθε θέση έχεις δύο παίκτες, δεν μπορείς να φέρεις όσους θέλεις».

Την 22άδα στελεχώνουν οι: Σηφάκης, Χαλκιάς, Βύντρα, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Μόρας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Φετφατζίδης, Μάκος, Σαμαράς, Μήτρογλου, Λυμπερόπουλος, Σαλπιγγίδης, Κονέ, Καφές, Γεωργιάδης.

Εν τω μεταξύ - μετά από συμφωνία των έξι ομοσπονδιακών εκλεκτόρων - καταρτίστηκε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων του 1ου προκριματικού ομίλου του Euro 2013 U21. Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων, είναι: Ελλάδα - Λευκορωσία (10/8), Κύπρος - Ελλάδα (2/9), Ελλάδα - Σαν Μαρίνο (6/10), Λευκορωσία - Ελλάδα (11/10), Ελλάδα - Γερμανία (11/11), Ελλάδα - Βοσνία/Ερζεγοβίνη (14/11), Γερμανία - Ελλάδα (29/2/12), Σαν Μαρίνο - Ελλάδα (1/06), Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Ελλάδα (7/09), Ελλάδα - Κύπρος (10/9).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ