Παρασκευή 11 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πολύμορφα συνεχίζεται η πεντάμηνη καμπάνια

Σε εκδηλώσεις στην Αθήνα μιλά το Σαββατοκύριακο ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θ. Χιώνης

Με εξορμήσεις, συσκέψεις, πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις συνεχίζεται η πεντάμηνη καμπάνια της ΚΝΕ για την οργάνωση της εργαζόμενης νεολαίας. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, το Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται οι εξής εκδηλώσεις, με ομιλητή τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ Θ. Χιώνη:

-- Αύριο Σάββατο στην Καλλιθέα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 7 μ.μ. εκδήλωση της ΤΟ Νοτίων Συνοικιών, με θέμα «Απεργία της ΛΑΡΚΟ: Οι αγώνες του χθες φωτίζουν τους αγώνες του σήμερα».

-- Την Κυριακή 13 Φλεβάρη εκδήλωση - συζήτηση για εργαζόμενους φοιτητές με θέμα: «Οργανώσου για την αντεπίθεση και τη λαϊκή συμμαχία, για το Σοσιαλισμό». Η εκδήλωση θα γίνει στις 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου).

Επόμενος σημαντικός σταθμός της καμπάνιας αποτελεί η μέρα πανελλαδικής δράσης για την ανεργία στις 15 Φλεβάρη, με εξορμήσεις των Οργανώσεων στα γραφεία του ΟΑΕΔ και στις γειτονιές. Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της καμπάνιας έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα στον Πύργο, προβολή ταινίας στο ΤΕΙ. Στη Θεσσαλονίκη, στις 15/2 Σύσκεψη Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ, στις 16/2 Σύσκεψη της ΚΝΕ με εργαζόμενους φοιτητές και στις 17/2 σύσκεψη της ΚΝΕ με εργαζόμενους σπουδαστές. Στην Πάτρα στις 13/3 παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Μαυρίκου «Το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα 1918-1948. Δύο γραμμές σε διαρκή αντιπαράθεση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ