Σάββατο 12 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ντέρμπι «Δικεφάλων»

Το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα των προημιτελικών αναμετρήσεων στο χάντμπολ ανδρών. Η συνάντηση των «δικεφάλων» θα γίνει στο Βύρωνα (16.30), υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Την παρουσία τους στο φάιναλ φορ θα διεκδικήσουν σήμερα ακόμα: Διομήδης Αργους - ΧΑΝΘ, Βριλήσσια - Πανελλήνιος, Φίλιππος Βέροιας - Δούκας (18.00). Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 14 Μαΐου και την πρόκρισή τους θα διεκδικήσουν τα ζευγάρια: ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ - Φίλιππος Βέρ. ή Δούκας και Διομήδης ή ΧΑΝΘ - Βριλήσσια ή Πανελλήνιος.

Στις γυναίκες το πρόγραμμα συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής για την Α1 κατηγορία. ΣΑΒΒΑΤΟ: Παναιτωλικός - Αρης Θεσ. (16:00), Αναγέννηση Αρτας - Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Νέα Ιωνία - ΑΣΕ Ορμή (18:00). Η Κυριακάτικη αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Αρη Νικ. δε θα γίνει, λόγω εγγράφου αποχωρήσεως των φιλοξενουμένων. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (16/2) με τον αγώνα Αρίων Πτολ. - Μακεδονικός (16:00).

  • Την Κυριακή - ανήμερα της συμπλήρωσης 34 χρόνων από την «γέννηση» του αθλήματος στην Ελλάδα - στη Θεσσαλονίκη (11:00, Ολυμπιακό Αθλητικό Μουσείο) θα γίνει η τακτική γενική συνέλευση της ΟΧΕ. Μεταξύ των θεμάτων, στην ημερήσια διάταξη, είναι οι αναδιαρθρώσεις κατηγοριών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ