Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Νίκος Κυτόπουλος
Νίκος Κυτόπουλος
φωτο

Ενας χρόνος πέρασε που, στις 16.2.2010, έφυγε από τη ζωή, απρόσμενα και αναπάντεχα, η αγαπημένη μου εγγονή κι ανιψιά ΜΑΡΙΑ ΚΕΡΑΣΑΡΙΔΗ - Μάρω, όπως τη φωνάζαμε - στα 38 της χρόνια. Εγγονή των μεγαλύτερων αδελφών μας, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης που δε ζούνε, των Παναγιώτη Χαϊδεμένου και Μαρίας - Παπέλη Χαϊδεμένου και, βεβαίως, και δική μας εγγονή, κόρη των αγαπημένων μας ανιψιών, Βάσως και Γιάννη Κερασαρίδη. Ο χαμός της μας έχει αφήσει πόνο και θλίψη - λόγια παρηγοριάς δεν υπάρχουν, ωστόσο η ζωή τραβάει την ανηφόρα. Κάθε φορά που αντικρίζουμε τις φωτογραφίες σου, βλέπουμε ένα πρόσωπο γαλήνιο, μια έκφραση που την είχες πάντα στη ζωή σου. Χαρακτήρας γεμάτος καλοσύνη χωρίς ποτέ, μα ποτέ, μια σύσπαση θυμού και έχθρας. Αγαπημένη μας ΜΑΡΩ, αντί για λίγα λουλούδια στον τάφο σου, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

Οικογένεια Χαράλαμπου Χαϊδεμένου

***

Είκοσι έξι ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται, σήμερα 16.12.2011, από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή (16.2.1985) ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης (μέλος του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Γαλατσίου). Το Παράρτημα Γαλατσίου, τιμώντας τη μνήμη των μελών του που έφυγαν από τη ζωή από το χρόνο ίδρυσής του, έκανε εκδήλωση με την παρουσία των οικογενειών τους, παραδίδοντάς μας αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο, για τον καθένα χωριστά.

Στη μνήμη του δικού μας ΚΩΣΤΑ ΚΑΦΡΙΤΣΑ και όλων των συναγωνιστών και συντρόφων που έδωσαν τη ζωή τους για τη λευτεριά της πατρίδας και για ανώτερα ιδανικά, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω της ΚΟ Γαλατσίου.

Η γυναίκα του Βούλα και τα παιδιά του

***

φωτο

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου, φίλου, συμπατριώτη μας, δάσκαλου, συγγραφέα και δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΚΥΤΟΠΟΥΛΟΥ, που έφυγε, πρόσφατα, από τη ζωή, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

ΙΩΣΗΦ ΔΑΝΑΚΗΣ
ΙΩΣΗΦ ΔΑΝΑΚΗΣ
Κολοζώφ Τέρψη, Σακκά Στραυρ., Αρβανιτίδου Σταυρ., Σαριανίδου Μαρία και Κανδύλη Μαρία

***

φωτό

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φερών και Περιφέρειας Ν. Εβρου, στη μνήμη του αγαπημένου μας συμπατριώτη και ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου μας, ΙΩΣΗΦ ΔΑΝΑΚΗ, προσφέρει στο ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος, το ποσό των 100 ευρώ.

Το διοικητικό Συμβούλιο


ΜΑΡΙΑ ΚΕΡΑΣΑΡΙΔΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΕΡΑΣΑΡΙΔΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ