Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Από πρόσφατη πανελλαδική κινητοποίηση των έκτακτων εκπαιδευτικών ΤΕΙ στο υπουργείο Παιδείας
Από πρόσφατη πανελλαδική κινητοποίηση των έκτακτων εκπαιδευτικών ΤΕΙ στο υπουργείο Παιδείας
Την απόφασή τους να συνεχίσουν τον αγώνα για την καταβολή των δεδουλευμένων τους και ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης να μειώσει το προσωπικό με πρώτο θύμα τους έκτακτους, επαναβεβαίωσαν οι έκτακτοι εκπαιδευτικοί του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης μέσα από μαζική γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν τη Δευτέρα. Ανακοίνωσαν συνέχιση της επίσχεσης εργασίας και κλιμάκωση του αγώνα με δυναμικές κινητοποιήσεις που θα κάνουν την Πέμπτη και Παρασκευή, αλλά και με τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία στις 23 του Φλεβάρη.

Αποφάσισαν, επίσης, να καλέσουν όλους τους Συλλόγους και τα Τμήματα του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης να πάρουν αποφάσεις ενάντια στη μείωση του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού εις βάρος της ίδιας της λειτουργίας των ΤΕΙ, ενάντια στη λειτουργία του ΤΕΙ με απλήρωτους τους εκπαιδευτικούς.

Τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εκτάκτων εκφράζει, με απόφασή του, ο Ενιαίος Σύλλογος Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ζητά από το υπουργείο Παιδείας να διασφαλίσει τη σωστή εκπαιδευτική διαδικασία, με την καταβολή των δεδουλευμένων στο έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό. Επίσης, δηλώνει την αντίθεσή του σε ενδεχόμενη μείωση του εκπαιδευτικού προσωπικού, γιατί, όπως σημειώνει, «κινδυνεύει η υπόσταση της εκπαιδευτικής διαδικασίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ