Πέμπτη 11 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Πρόγραμμα για επιχειρήσεις

Κατά την περίοδο 2000 - 2003 θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Δικτυωθείτε», που αφορά τις επιχειρήσεις και εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «κοινωνία της πληροφορίας» του Γ` ΚΠΣ. Η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος που απευθύνει η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και ο ΕΟΜΜΕΧ αφορά επιχειρήσεις που:

  • Απασχολούν προσωπικό μέχρι 10 άτομα (εκτός από τον ίδιο τον επιχειρηματία) και έχουν κύκλο εργασιών μέχρι και 200 εκατ. δρχ.
  • Εχουν κλείσει μια τουλάχιστον διαχειριστική χρήση και έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση.
  • Δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του εμπορίου, του τουρισμού και γενικότερα της παροχής υπηρεσιών, με εξαίρεση τα φυσικά πρόσωπα που ασκούν ατομικά ελευθέρια επαγγέλματα.
  • Δε διαθέτουν σύνδεση με το διαδίκτυο (κατηγορία 1) ή διαθέτουν σύνδεση στο διαδίκτυο και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (κατηγορία 2).

Κάθε επιχείρηση μιας από τις παραπάνω κατηγορίες (1, 2) χρηματοδοτείται για την προμήθεια εξοπλισμού και υπηρεσιών με ποσοστό 40% των επιλέξιμων δαπανών και μέχρι τις 240.000 δρχ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου μόνο με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΟΜΜΕΧ, Ταχ. Θυρίδα 14025, Ξενίας 16 και Εβρου, Αθήνα 115 28.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ