Τρίτη 1 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Νέες κινητοποιήσεις στο ALTER

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, με αποφάσεις των ΔΣ της ΕΤΙΤΑ και της ΕΠΗΕΑ, αντίστοιχα. Οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό παραμένουν απλήρωτοι για τους μήνες Γενάρη και Φλεβάρη.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν αποφασιστεί έχουν ως εξής: Αύριο Τετάρτη ξεκινούν με 4ωρη στάση εργασίας από τις 6.00 π.μ. ως τις 10.00 π.μ. Την επόμενη μέρα, την Πέμπτη, προχωρούν σε 24ωρη απεργία από τις 5.00 π.μ, ενώ την Παρασκευή 4 Μάρτη θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12.00 το μεσημέρι ως τις 16.00. Το Σάββατο έχει αποφασιστεί 4ωρη στάση εργασίας από τις 14.00 ως τις 18.00.

Στο μεταξύ, το ποσό των 80.000 ευρώ υπό την απειλή της ποινής φυλάκισης για 1 χρόνο ζητά με αγωγή που κατέθεσε ενάντια στον πρόεδρο και τη γενική γραμματέα του ΔΣ της ΕΤΕΡ (τεχνικοί ελληνικής ραδιοφωνίας) η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ.

Το ΔΣ της ΕΤΕΡ σε ανακοίνωση καλεί - μεταξύ άλλων - το Σώμα Ειδικών Επιθεωρητών Εργασίας να ελέγξει το ημερήσιο πρόγραμμα εργασίας των τεχνικών στο ραδιοσταθμό, το οποίο βρίθει παραβιάσεων της ΣΣΕ, καθώς και τις απαράδεκτες συνθήκες εξαερισμού και υγιεινής που επικρατούν στο σταθμό. Καλεί, επίσης, το ΕΣΡ να ελέγξει τη νομιμότητα της άδειας του ραδιοσταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ, «καθώς η διοίκησή του προσπαθεί να αποδομήσει την ειδησεογραφική του δομή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ