Πέμπτη 3 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αποκριάτικο γλέντι στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

Ο πρόεδρος του ΣτΑ καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στο αποκριάτικο γλέντι
Ο πρόεδρος του ΣτΑ καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στο αποκριάτικο γλέντι
Μέσα σε ένα ζεστό, συντροφικό περιβάλλον και κλίμα, προχτές Δευτέρα το βράδυ, οι φιλοξενούμενοι στο «Σπίτι του Αγωνιστή» γλέντησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους στην αποκριάτικη εκδήλωσή τους, μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους, συντρόφους και φίλους του Σπιτιού, με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους που φροντίζουν, άοκνα, για την καλύτερη διαβίωσή τους . Ηταν μια μοναδική βραδιά που, μαζί με το καλό φαΐ και το κρασάκι, πλαισιωνόταν με μουσική και τραγούδια του αγώνα, με ωραία κεφαλονίτικα τραγούδια που ταιριάζουν στο χρώμα της αποκριάς τα οποία τραγούδησε η κεφαλονίτικη χορωδία του συλλόγου «Εύγερος», η κεφαλονίτικη μασκαράτα Καντρίλιες με τη διεύθυνση της Χριστίνας Ρόκκου, στο πιάνο ήταν ο Πέτρος Μπεράτης, τενόρος ο Μάκης Σπανός , ενώ οι ηθοποιοί Δημήτρης Πετράτος και Ανδρέας Παπαδόπουλος απάγγειλαν ποιήματα του Ανδρέα Λασκαράτου. Ολων η προσφορά, βεβαίως, ήταν άδολη και αφιλοκερδής, όπως γίνεται πάντα. Φυσικά, οι φιλοξενούμενοι συμμετείχαν ολόψυχα στη μουσική και το τραγούδι, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση πρόσφερε ο φιλοξενούμενος του Ιδρύματος Χρήστος Ψυρρόπουλος παίζοντας με τη φυσαρμόνικά του.

Μαζί με τους άλλους συντρόφους, τους φιλοξενούμενους και τους οικείους τους, γλέντησαν και αντιπροσωπείες της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ με τον πρόεδρό της Χρ. Τσιντζιλώνη, της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και άλλων φορέων, αλλά και ο αειθαλής πρώην Δήμαρχος Καισαριανής Παναγιώτης Μακρής, ο Μανώλης Μαθιουδάκης, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ.ά..

Απόλυτη σιωπή και συγκίνηση ακούγοντας τις μελωδίες της φυσαρμόνικας
Απόλυτη σιωπή και συγκίνηση ακούγοντας τις μελωδίες της φυσαρμόνικας
Χαιρετίζοντας τους συμμετέχοντες ο πρόεδρος του ΔΣ του «Σπιτιού του Αγωνιστή», Κώστας Μαραγκουδάκης, μαζί με τις ευχές του, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση και όλοι οι συναγωνιστές για την εξασφάλιση των λειτουργικών δαπανών του Ιδρύματος που σήμερα καλύπτονται με την σημαντική οικονομική συμβολή της ΚΕ του ΚΚΕ παρά τις οικονομικές δυσκολίες και τις άλλες μεγάλες ανάγκες του Κόμματος. Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε, μέριμνα της διοίκησης είναι η εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών διαβίωσης των φιλοξενούμενων αγωνιστών στο Σπίτι. Κι αυτό γίνεται και με την οικονομική στήριξη, ευρύτερα από τους συντρόφους, συναγωνιστές και φίλους του Σπιτιού που κατανοούν τον ιερό σκοπό της ίδρυσης και λειτουργίας του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ