Πέμπτη 10 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Πρωτοβουλία για το συντονισμό στον κλάδο

Την αναγκαιότητα συντονισμού της δράσης στις Τηλεπικοινωνίες, ώστε να οργανωθεί η ενιαία και ταξικά προσανατολισμένη πάλη ενάντια στους εργοδότες του κλάδου, αναδεικνύει με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ) και στην κατεύθυνση αυτή καλεί σε συνάντηση όλα τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου, την Τρίτη 15 Μάρτη, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, στις 6.30 το απόγευμα.

Το ΣΕΤΗΠ αναφέρεται στις πάνω από τρεις χιλιάδες απολύσεις που έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια στον κλάδο, τη δραματική επέκταση των ελαστικών και προσωρινών μορφών εργασίας και στις τελευταίες εξελίξεις, κυρίως σε «Ιντρακόμ» και ΟΤΕ, που αφορούν σε απολύσεις, μείωση μισθών και άλλα. Σε αυτή τη συντονισμένη επίθεση, τονίζει το ΣΕΤΗΠ, απαιτείται συντονισμένη αγωνιστική απάντηση των εργαζομένων.

Τέλος, σχετικά με την «Cosmote», σήμερα το μεσημέρι οι εργαζόμενοι θα κάνουν συγκέντρωση στη Σταδίου και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών. Ακόμα πρέπει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ΟΤΕ προσέφυγε στο δικαστήριο για να κηρυχθεί η 48ωρη απεργία που έκαναν την προηγούμενη βδομάδα, παράνομη και καταχρηστική, σε μια προφανή προσπάθεια να τους εκφοβίσουν και να εμποδίσουν την παραπέρα ανάπτυξη της αγωνιστικής τους δράσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ