Παρασκευή 11 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Νέες... αποφάσεις

Στην αναζήτηση χορηγού για την κάλυψη κατασκευής νέων σκηνικών σε τέσσερις εκπομπές προχώρησε η διοίκηση της ΕΡΤ, τις οποίες τελικά αναλαμβάνει η ALPHA BANK, που θα καλύψει το κόστος των 220.000 ευρώ. Πρόκειται για τις εκπομπές «Μένουμε Ελλάδα» και «Εχει γούστο», οι οποίες θα ενταχτούν το επόμενο διάστημα στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, καθώς και δύο νέες εκπομπές «Μαμάδες» και «Μονά - ζυγά».

Παράλληλα, η διοίκηση της ΕΡΤ στη συνεδρίασή της αποφάσισε να αναθέσει σε εταιρεία την παραγωγή 13 πενηντάλεπτων επεισοδίων της εκπομπής «Εύρηκα», έναντι του ποσού των 19.478 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) ανά επεισόδιο, καθώς και την παραγωγή 13 50λεπτων επεισοδίων της σειράς «Μίμηση Πράξης», έναντι 9.245 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) ανά επεισόδιο.

Ενέκρινε επίσης, την αντικατάσταση των μελών του Λένα Διβάνη και Ηλία Μοσχονά με τους Γεωργανδρέα Ζάννο και Πάνο Σαμούρη στο Δευτεροβάθμιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΔΥΣ) της εταιρείας, ενώ όρισε αναπληρωτή εκπρόσωπο της ΕΡΤ στο ΔΣ του Εθνικού Οπτικοακουστικού Αρχείου τον Β. Αλεξόπουλο, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μουσείου - Αρχείου της ΕΡΤ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ