Σάββατο 12 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΗΝΑΣ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ
ΜΗΝΑΣ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ
φωτο

Στην μνήμη του αγαπημένου μας ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ που έφυγε από κοντά μας στις 6 Φλεβάρη 2011, η μητέρα του, Αναστασία, και οι αδελφές του, Αγγελική και Χρυσάφω, προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση 500 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟB ΟΤΕ του Κόμματος, του οποίου στις αρχές και στα ιδανικά του, παρέμεινε πιστός μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους - συντρόφους του και συγγενείς που συμπαραστάθηκαν στο Λευτέρη μας στις δύσκολες ώρες του και όλους εκείνους που τον τίμησαν με την παρουσία τους στο τελευταίο του "ταξίδι". Για εμάς θα είναι πάντα ζωντανός στην καρδιά και τη μνήμη μας και θα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο δρόμο του αγώνα.

***

φωτο

Το «Γρεβενοσέλι», περιοδικό των Τζουμέρκων, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, αντί για στεφάνι, στην μνήμη της αντάρτισσας ΒΑΓΙΑΣ Κ. ΠΑΠΑΚΟΓΚΟΥ.

***

φωτο

Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που "έφυγε" ο κομμουνιστής παλαίμαχος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ΜΗΝΑΣ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ. Υπήρξε πρωτοπόρος στη ζωή και στον αγώνα.

Στην μνήμη του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

***

φωτό

Στην μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας, ΦΩΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗΣ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης που, πρόσφατα, απεβίωσε, προσφέρουμε - σύμφωνα με την επιθυμία της - 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά της

Γιάννης και Ασπασία


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΓΙΑ ΠΑΠΑΚΟΓΚΟΥ
ΒΑΓΙΑ ΠΑΠΑΚΟΓΚΟΥ

ΦΩΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΦΩΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ