Τρίτη 15 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Να θεωρήσετε δεδομένη τη συστράτευσή μας

Μήνυμα προς την ΚΝΕ, για την καμπάνια της, από τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, πρόεδρο του ΠΣΑΠ

Eurokinissi

Μήνυμα στήριξης στην εκδήλωση της ΚΝΕ, που τη χαρακτήρισε άκρως ενδιαφέρουσα, έστειλε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), Στέλιος Γιαννακόπουλος, λέγοντας:

«Δυστυχώς, δε θα μπορέσω να παραστώ αν και θα το ήθελα πάρα πολύ, καθώς θα βρίσκομαι εκτός Αθηνών για υποχρεώσεις που αφορούν εκπροσώπηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Οπως πολύ εύστοχα επισημαίνετε, ειδικά τα τελευταία χρόνια, το πρόβλημα των ναρκωτικών λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις και ενισχύεται η χρήση ουσιών από ολοένα και μικρότερες ηλικίες, ειδικά στα λαϊκά κοινωνικά στρώματα.

Η καμπάνια πλατιάς ενημέρωσης και δράσης για το πρόβλημα των ναρκωτικών και τις θέσεις του ΚΚΕ, που οργανώνει το ΚΣ της ΚΝΕ, είναι όχι μόνο χρήσιμη αλλά και απαραίτητη.

Σε αυτή την πρωτοβουλία παρακαλώ να θεωρήσετε δεδομένη τη συστράτευση του ΠΣΑΠ και τη συμμετοχή μας.

Ο αθλητισμός, άλλωστε, πράγματι μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο στην πάλη ενάντια στα ναρκωτικά, με τις αξίες που πρεσβεύει.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία και σε αυτή την προσπάθειά σας και σας μεταφέρω τα συγχαρητήρια του ΠΣΑΠ για την ευαισθησία και τις ενέργειές σας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ