Σάββατο 19 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΡΕΝΙΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΡΕΝΙΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
φωτο

Αύριο Κυριακή, 20 Μάρτη, συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον απρόσμενο θάνατο του συντρόφου ΒΑΤΟΥΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗ. Οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Καρκιναγρίου Ικαρίας του ΚΚΕ, αντί για στεφάνι, προσφέρουν, στη μνήμη του, 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ικαρίας και Φούρνων του Κόμματος.

***

φωτο

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ανεψιού ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 6 του Φλεβάρη 2011, προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ.

Κατίνα Κουκουβίνου - Καράμπελα

***

Στη μνήμη της αγαπημένης και αλησμόνητης συντρόφισσας ΑΘΗΝΑΣ ΤΣΙΓΚΑΡΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης προσφέρω 20 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ.

Ευαγγελία Παρασκευοπούλου

***

φωτό

Στις 19 Μάρτη 1971 «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία μόλις 41 ετών ο αγαπημένος μας πατέρας, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΑΜΠΙΔΗΣ, από το Δροσάτο Κιλκίς. Πάντα πιστός στο Κόμμα και χωρίς φόβο μάζευε τον κόσμο στο σπίτι για ν' ακούνε διάφορα νέα από το ραδιοσταθμό της «Φωνής της Αλήθειας» και άλλους σταθμούς.

Στη μνήμη του, ο γιος του, Αλέκος Τσιραμπίδης, η νύφη του Αμαλία και τα εγγόνια του Χρήστος και Σοφία προσφέρουν 1.000 σουηδικές κορόνες, μέσω της ΚΟΒ Στοκχόλμης του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΑΚΗ, η ΚΟ Υπάτης Λαιδικούς του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ. Ο σύντροφος Βαγγέλης «έφυγε» στις 12 Μάρτη μετά από μάχη με τον καρκίνο.

***

φωτό

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΕΝΙΕΡΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και πρώην προέδρου του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Πλάκας, η σύντροφός του Ελένη προσφέρει στο «Ρ» 50 ευρώ.


Νίκος Καράμπελας
Νίκος Καράμπελας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΑΜΠΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΑΜΠΙΔΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ