Τρίτη 22 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Απαλλαγή Κομπότη...

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' και Γ' Εθνικής χτες «απήλλαξε τον κ. Ι. Κομπότη, πρόεδρο ΔΣ της ΠΑΕ Λεβαδειακός». Να θυμίσουμε πως ήταν κατηγορούμενος για την υπόθεση της καταγγελίας για απόπειρα δωροδοκίας πριν από τον αγώνα με τα Τρίκαλα (2η αγωνιστική της Football League).

Λίγο αργότερα διαδραματίστηκε ένα αξιοπρόσεχτο γεγονός που σχετίζεται και με την ΠΑΕ της Βοιωτίας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sentragoal» η μεσημεριανή αναμέτρηση Ηλιούπολης - Λεβαδειακού είχε αποσυρθεί από τις περισσότερες ευρωπαϊκές στοιχηματικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης και της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Στη μοναδική εταιρεία που δεχόταν στοιχήματα ακόμα και την ώρα που η γηπεδούχος προηγούνταν με 2-0, κάποιοι πόνταραν υψηλά ποσά σε ανατροπή του σκορ και νίκη των φιλοξενουμένων. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-4... Συνολικά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο τζίρος έφτασε τις 870 χιλιάδες ευρώ (στο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ ήταν 480 χιλιάδες ευρώ). Κατά τη διάρκεια του αγώνα πονταρίστηκαν περίπου 600 χιλιάδες ευρώ, με το 90% των παικτών να στοιχηματίζουν νίκη του Λεβαδειακού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ