Παρασκευή 1 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές συναντήσεις

 Ottmar Liebert
Ottmar Liebert
Κράμα αραβικής, τζαζ και λάτιν μουσικής και αυτοσχεδιασμού, αποτελεί το πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Αλέκος Βρέτος με το κουαρτέτο του, αύριο (10.30 μ.μ.), στο «Dizzy Miles» (Ευτυχίδου & Αθανασίας 4, άλσος Παγκρατίου, 210 3640614). Θα ακουστούν συνθέσεις του νέου δίσκου του «Mergin» και άλλων συνθετών της τζαζ και της αραβικής μουσικής (W. Shorter, D. Ellington, S. Shaheen, A. Brahem). Παίζουν: Αλέκος Βρέτος, Δημήτρης Σεβδαλής, Γιώργος Γεωργιάδης, Αγγελος Πολυχρόνου.

Το Σάββατο (11 μ.μ.), στο Cafe Celeste (Λεωφ. Ποσειδώνος 52, Νέα Μάκρη, 22940 94455), ο Μάκης Αμπλιανίτης με το «Hot Οrganic Τrio» παρουσιάζουν κομμάτια της Funky - Jazz ανθολογίας από τα 60's και καινούρια κομμάτια του trio, που θα κυκλοφορήσουν σε cd προσεχώς. Παίζουν οι: Μάκης Αμπλιανίτης, Γιάννης Μόνος, Ζαφείρης Τσίναλης. Καλεσμένος, ο Στράτος Βουγάς (σαξόφωνο).

Ενας σημαντικός σύγχρονος κιθαρίστας του φλαμένκο, ο Ottmar Liebert, εμφανίζεται (4/4), στο «Badminton». Με την μπάντα του «Luna Negra», ο υποψήφιος πέντε φορές για βραβείο Grammy θα παρουσιάσει μεγάλες επιτυχίες του. Στις πρόσφατες κυκλοφορίες του, που περιλαμβάνουν τα δημοφιλή «Scent of Light» και «Up Close», αναμιγνύει προκλητικούς ήχους ενός φλογισμένου φλαμένκο με βραζιλιάνικους και περουβιανούς ρυθμούς, συνοδεία απαλής ηλεκτρονικής μουσικής και της μουσικής ενίσχυσης των John Gagan (μπάσο) και Stephen Duros (ηλεκτρική κιθάρα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ