Σάββατο 2 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
  • Η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ ανεβάζει μουσικοθεατρική παράσταση με θέμα «Ζωή Ολόκληρη - Οχι με Δόσεις», σήμερα Σάββατο, στο θέατρο Παμμικρασιατικού Συλλόγου (πλατεία Ελευθερίας), 7 μ.μ. Παράσταση και μουσική, με επιμέλεια ομάδων της ΚΝΕ.
  • Ο Εργατικός Τομέας Ηρακλείου Κρήτης της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ο καπιταλισμός γεννά την ανεργία, ο σοσιαλισμός την καταργεί», σήμερα Σάββατο, 7 μ.μ., στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς. Ομιλήτρια η Μαρία Κοκοσάλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚKE.
  • Οι Οργανώσεις Κοζάνης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν βιβλιοπαρουσίαση του έργου «Ο Βασιλιάς Ανθρακας» του Απτον Σίνκλερ, αύριο Κυριακή, 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.
  • Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Λέσβου της ΚΝΕ διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση του έργου «Το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα 1918-1948, Δύο Γραμμές σε διαρκή αντιπαράθεση» του Γιώργου Μαυρίκου,αύριο Κυριακή, 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Μυτιλήνης.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Φθιώτιδας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οργάνωση της πάλης», την Τετάρτη 6 Απρίλη, 12 το μεσημέρι, στο ΤΕΙ Λαμίας. Ομιλητής ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Πτολεμαΐδα, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας και οι θέσεις του ΚΚΕ», την Πέμπτη 7 Απρίλη, 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας. Ομιλήτρια η Εφη Τσίγκα, μέλος του γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Βορειοανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οργανώνουμε τον αγώνα μας για τη ζωή που μας αξίζει μακριά από εξαρτήσεις και υποκατάστατα», το Σάββατο 9 Απρίλη, 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΕΣΥΝ Χαλανδρίου (Αβέρωφ 4). Ομιλήτρια η Ελευθερία Βενέτη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, υπεύθυνη της Επιτροπής κατά των ναρκωτικών του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ και η αντίστοιχη ΚΟΒ του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «59 Χρόνια από το θάνατο του Κομμουνιστή Νίκου Μπελογιάννη. Τιμούμε τη θυσία του και συνεχίζουμε απτόητοι», τη Δευτέρα 11 Απρίλη, 2.30 μ.μ., στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ. Ομιλητής ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Πάτρας της ΚΝΕ και η Κομματική Οργάνωση ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «140 χρόνια από την Παρισινή Κομμούνα», με βιβλιοπαρουσίαση του έργου του Κ. Μαρξ: «Ο εμφύλιος πόλεμος στη Γαλλία», την Τρίτη 12 Απρίλη, 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο ΑΘΕ 10 (κτίριο Χημικού). Ομιλήτρια η Ελένη Μπιρλή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ