Τρίτη 5 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
«Πρωτοβουλίες» της ΕΡΤ

Τις νέες «πρωτοβουλίες» της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης παρουσίασε χτες σε συνέντευξη Τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης. Οι πρωτοβουλίες αυτές είναι μια δράση της ραδιοφωνίας «Κάνε την εκπομπή σου», στην οποία η ΕΡΤ «ανοίγει τις πόρτες» στους πολίτες για να εκφραστούν μέσα από τα μικρόφωνα της ΕΡΑ, το «άνοιγμα» των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, καθώς και η αναβάθμιση του ιστότοπου του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Σε ό,τι αφορά το νέο «οργανόγραμμα» της ΕΡΤ, ανέφερε ότι θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της ραδιοτηλεοπτικής αγοράς και θα θέτει τις βάσεις για τη μελλοντική πορεία της εταιρείας. Στο μεταξύ, οι συμβασιούχοι που προσλήφθηκαν κατά το διαγωνισμό του Γενάρη αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την καταβολή των δεδουλευμένων τους, με αρκετούς να μην έχουν λάβει ακόμη μισθό. Ο διευθύνων σύμβουλος είπε ότι η μισθοδοσία θα αρχίσει να καταβάλλεται κανονικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι «τυπικές διαδικασίες που επιβάλλει ο νόμος», χωρίς όμως να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Μέχρι τότε οι εργαζόμενοι θα αμείβονται με... προκαταβολές. Στο μεταξύ, υπάρχουν περιπτώσεις που τρεις επιτυχόντες στους σχετικούς διαγωνισμούς δεν αποδέχτηκαν την πρόσληψή τους και για το λόγο αυτό θα συνέλθει εκ νέου η επιτροπή Αξιολόγησης για την κάλυψη των κενών θέσεων με άλλους υποψηφίους.

Ανέφερε επίσης σε ό,τι αφορά το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ, ότι θα ξεκινήσει από μηδενική βάση και μετά το Πάσχα θα ολοκληρωθεί η κατάθεση προτάσεων για νέες εκπομπές, για να ξεκινήσει η αξιολόγησή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ