Τετάρτη 17 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Κώστας Καραπατάκης
Κώστας Καραπατάκης
Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΘΑΝΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, ο Γιάννης Καρακούσης πρόσφερε στο «Ριζοσπάστη» 15.000 δρχ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ ΔΕΛΛΙΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ 20.000 δρχ.

Ο σύζυγος Βασίλης Δέλλιος

* * *

Ο Νίκος Φραγκίδης από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης προσφέρει - παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα - πέντε «κόκκινα» μεροκάματα (50.000 δρχ.) στο ΚΚΕ.

* **

Στις 9 Γενάρη 2001 άφησε την τελευταία πνοή της η αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης, κομμουνίστρια ΜΑΡΙΑ ΑΚΡΙΔΑ. Για την αντιστασιακή δράση της, βασανίστηκε και εξορίστηκε, αλλά δε λύγισε. Συμμετείχε σε όλους τους λαϊκούς αγώνες. Ηταν από τα ιδρυτικά μέλη της Πανελλήνιας Οργάνωσης συγγενών φυλακισμένων και εξόριστων της μετεμφυλιοπολεμικής περιόδου και πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης.

Στη μνήμη της, προφέρω 100.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Σ. Μ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΝΟΤΟΓΛΟΥ, συντρόφισσας στη ζωή του φίλου μας Στέλιου, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

Οικογένεια Μάνου

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη της γιαγιάς μου ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και της θείας μου ΟΛΓΑΣ ΓΕΩΓΙΑΔΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ, προσφέρω 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δόξας Θεσσαλονίκης.

Θοδωρής Γεωργιάδης

* * *

φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΙΛΙΓΓΑΡΙΔΗ από το Μεταλλικό Κιλκίς, ο οποίος πέθανε στις 5 Γενάρη 2001, προσφέρουμε 40.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δόξας Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά του

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΙΩΑΝΝΗ Διονύση ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ, ο οποίος πέθανε στις 23 Δεκέμβρη 1994, η σύζυγός του Ιφιγένεια και τα τρία παιδιά του πρόσφεραν στη ΝΕ Ζακύνθου 10.000 δρχ. προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Κώστας Καλοκαιρινός
Κώστας Καλοκαιρινός
* * *

Φωτ. 2

Η Κίνηση Αντιστασιακών Εκπαιδευτικών (ΚΑΕ) προσφέρει 10.000 δρχ. για ενίσχυση της εφημερίδας «Αντιστασιακός Εκπαιδευτικός», στη μνήμη των συναδέλφων αντιστασιακών ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ και ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΎ.

* * *

Με τη συμπλήρωση 3 χρόνων από το θάνατο του ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΑΒΑΡΑ, η οικογένειά του προσφέρει 30.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Ο Στέλιος και η Σταυρούλα από τις Συκιές Θεσσαλονίκης προσφέρουν 20.000 δρχ. για τα παιδιά της Παλαιστίνης, 20.000 δρχ. στη «Δημοκρατική Μέριμνα» και 10.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Στη μνήμη της μητέρας μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ, 20.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

Ρ. Ν.


Θανάσης Χριστοδούλου
Θανάσης Χριστοδούλου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ