Πέμπτη 28 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Χωρίς τέλος η σήψη και η σαπίλα του

Ενα ακόμη περιστατικό που φανερώνει τη σήψη και τη σαπίλα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και τη σύνδεσή του με κινήσεις παρασκηνίου, πόλεμο συμφερόντων, ξέπλυμα χρήματος κλπ. ήρθε χτες στο φως της δημοσιότητας Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ΠΑΕ δανείστηκε από τοκογλύφους και ανθρώπους της... μαφίας 514.000 ευρώ, με αντάλλαγμα την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αυτό προέκυψε μετά την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης εκβιάσεων - τοκογλυφίας, παροχής προστασίας σε καταστηματάρχες και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Οπως τονίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στην ανακοίνωσή της στα πλαίσια δραστηριοτήτων της σπείρας ήταν και η συγκεκριμένη συναλλαγή με Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία.

  • Υστερα από το σάλο που προκλήθηκε με τη φερόμενη ως ληγμένη ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ Πανιώνιος, η ΕΠΟ ξεκαθάρισε την κατάσταση, καθώς απέστειλε στους «κυανέρυθρους» αντίγραφα των βεβαιώσεων, τα οποία δικαιώνουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης και νομιμοποιούν τις μεταγραφές του Γενάρη.
  • Τη Δευτέρα (2/5, 10.00) θα εξετάσει η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης το φάκελο του Ηρακλή προκειμένου να αποφασίσει για το αν θα χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται ότι οι «κυανόλευκοι» μετά τη μη έκδοση πιστοποιητικού από το Πρωτοβάθμιο Οργανο, κατέθεσαν έφεση και πλέον το μέλλον της ομάδας θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ