Κυριακή 8 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ διαμαρτυρίας της Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου Αττικής προς την Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής μεταξύ άλλων αναφέρει ότι τον Οκτώβρη του 2010 ο κύριος Γκορίτσας, με την ιδιότητα του προέδρου της ΕΣΣΝΑ, χωρίς να ειδοποιήσει κανένα μέλος του ΔΣ του συλλόγου μας, επικαλούμενος το καλό και των δύο συλλόγων του Ηρακλείου, προέτρεψε την τότε Δημοτική Αρχή να πραγματοποιήσει κλήρωση ανάμεσά τους για να μοιράσουν τις ώρες που θα χρησιμοποιούν το εντευκτήριο που τότε ήταν κοινό.

Η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΕπικοινωνία - συμπληρώνει στη διαμαρτυρία του ο πρόεδρός της Μιχάλης Ρουκουνάκης - είχε ξεκινήσει τα 10 τμήματά της για την τρέχουσα περίοδο και την προηγούμενη χρονιά ο ΦΟΝ Ηρακλείου δεν είχε κανένα τμήμα. Τώρα γιατί τα 10 τμήματα πρέπει να μοιράζονται τις ώρες με ένα ή κανένα τμήμα, είναι κάτι που μόνο η λογική του κ. Γκορίτσα (και της ΕΣΣΝΑ;) μπορεί να εξηγήσει. Για τη συνέχεια της διαμαρτυρίας κάντε σύνδεση στο site ΣΚΑΚ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣτου Μάη στη Θεσσαλονίκη διοργανώνεται το 1ο Ομαδικό Ανοικτό Εαρινό Τουρνουά από το Σκακιστικό Ομιλο ΣΑΧ, το «Μικρόπολις» και την Ενωση Σκ. Σωμ. Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής. Το τουρνουά διεξάγεται χωρίς παράβολο συμμετοχής και μπορούν να αγωνιστούν αγόρια και κορίτσια Δημοτικών Σχολείων χωρισμένα σε 16 τετραμελείς ομάδες. Κάθε ομάδα μπορεί να έχει όσους σκακιστές-στριες θέλει και πριν την έναρξη του κάθε γύρου να ορίζονται οι 4 που θα αγωνιστούν.

Αγωνιστικές ημέρες Σάββατο 28 Μάη 1ος-2ος γύρος, Κυριακή 29 Μάη 3ος-4ος και Δευτέρα 30 Μάη ώρες 10.00 και 17.00.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής - μέχρι 27 Μάη - στον κ. Γιώργο Βλάσση (Δευτέρα - Παρασκευή 9.00-13.00), τηλ. 2310-471030 ή 6983-730353, e-mail:yiorvla@gmail.com


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ