Πέμπτη 5 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ
Στη Βαρκελώνη με αισιοδοξία

Mε στόχο να επιστρέψει έχοντας στη... φανέλα του το 6ο αστέρι, κάτι που θα σημαίνει και την ισάριθμη κατάκτηση του κορυφαίου τροπαίου στην Ευρώπη σε επίπεδο συλλόγων, αυτό της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χτες στη Βαρκελώνη προκειμένου να συμμετάσχει στο φετινό φάιναλ φορ της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Μάη. Οι «πράσινοι», που στον ένα ημιτελικό της Παρασκευής θα αντιμετωπίσουν τη Σιένα (στο άλλο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ), έχουν στόχο την παρουσία τους στον τελικό της Κυριακής και την επιστροφή στα πρωτεία της Ευρώπης. Στους κόλπους του «τριφυλλιού» υπάρχει η αισιοδοξία ότι η αποστολή μπορεί να εξελιχθεί με επιτυχία, ιδιαίτερα μετά το γεγονός πως οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που άφησαν έξω ένα από τα βασικά φαβορί της διοργάνωσης, όπως ήταν η Μπαρτσελόνα που δε θα συμμετέχει στο φάιναλ φορ που γίνεται... σπίτι της. Αν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην ομάδα, τονίζοντας σε όλους ότι προέχει ο αγώνας με την ιταλική ομάδα και αυτό είναι που θα πρέπει να σκέφτονται.

«Ολοι οι παίκτες είναι διψασμένοι για διάκριση. Το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο για ορισμένους από εμάς που πάμε για πρώτη φορά σε φάιναλ φορ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καϊμακόγλου κατά την αναχώρηση της ομάδας,

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με τη Σιένα. «Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Η Σιένα είναι μία μαχητική ομάδα, και απέδειξε στην προηγούμενη φάση ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα. Δε θα τα παρατήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ