Παρασκευή 6 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22.00 ΝΕΤ)
Οι Ισραηλινοί το προβάδισμα

Με την Μακάμπι να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα στα προγνωστικά με βάση τη συνολική εικόνα φέτος στη διοργάνωση και τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει τους δικούς της λόγους να θέλει την επιτυχία στη Βαρκελώνη, ο δεύτερος ημιτελικός της διοργάνωσης μοιάζει να κινείται στην κόψη του ξυραφιού. Και οι δυο αντίπαλοι έχουν τη δίψα για επιστροφή στα ευρωπαϊκά πρωτεία και πλέον αφού έφθασαν μέχρι εδώ δε θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η ομάδα του Τελ Αβίβ, που έχει στις τάξεις της και τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές ώστε να φθάσει μέχρι εδώ, συγκεντρώνει στα προγνωστικά τις περισσότερες πιθανότητες να δώσει το «παρών» στον τελικό της Κυριακής. Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας Ντέιβιντ Μπλατ θεωρεί το παιχνίδι αμφίρροπο, αφού, όπως τόνισε, η Ρεάλ είναι μια δυνατή ομάδα και αποτελεί έναν αξιόλογο αντίπαλο. Ειδική αναφορά έκανε ο Αμερικανός τεχνικός και στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, τον οποίο χαρακτήρισε σπουδαίο παίκτη και, όπως είπε, περιμένει να τον δει να πραγματοποιεί στη Βαρκελώνη ανάλογες εμφανίσεις με αυτές κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Λελέ Μολίν, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, έδειξε να ποντάρει πολλά στον ενθουσιασμό που δείχνουν οι νεαροί παίκτες της ομάδας του, καθώς οι Μαδριλένοι φέτος βρίσκονται σε μια φάση ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού τους και δε φάνηκε να προβληματίζεται από την έλλειψη εμπειρίας που προκύπτει από αυτό.

«Η επιθυμία μας είναι να δείξουμε αυτό το νεανικό πρόσωπο που έχουμε και με τον ενθουσιασμό μας να ισορροπήσουμε για την έλλειψη εμπειρίας. Είμαστε εδώ βάσει των δυνάμεών μας και θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ σε αυτή τη γιορτή. Είναι μια σημαντική στιγμή για μας, ένα κομμάτι της ιστορίας μας», δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ