Κυριακή 15 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ
  • Η «Λαϊκή Συσπείρωση φίλων και οπαδών του ΚΚΕ, Τορόντο Καναδά», θέλοντας να συμβάλουμε στην οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας, προσφέρουμε συνολικά 1.300 δολάρια. Απαντάμε σε βέβηλους - παραχαράκτες της Ιστορίας πως η Ιστορία έχει γραφτεί με τους αγώνες του αδάμαστου Λαού μας, τον πολιτισμό του, τις παραδόσεις του, τη γλώσσα του και όσο κα αν προσπαθούν να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ, και αν προσωρινά υπάρχει υποχώρηση του κινήματος, τίποτα δε θα σταματήσει την κατάργηση του εκμεταλλευτικού συστήματος. Το μέλλον ανήκει στην απελευθέρωση του ανθρώπου. Συγκεκριμένα, προσφέρουμε, σε δολάρια Καναδά, τα αντίστοιχα ποσά: Παναγιώτα Νικολάου 200, Λουκάς Παπαϊωάννου 100, Βασιλεία και Σταύρος Παχής 100, Γιάννης Κωνσταντινίδης 50, Νίκος Παλούμπας 20, Λάκης Παπαδόπουλος 60, Θανάσης Παρλάνης 200, Χαρίλαος Παναγιωτίδης 150, Πέτρος Αθανασιάδης 100, Κώστας Γιαννάδης 100, Α. Μ. 100, Α. Π. 20, Σοφία και Τάσος Ισχυρόπουλος 100.
  • Ο Τσιομπρής Ιωάννης, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ισχυροποίηση του ΚΚΕ ώστε να δυναμώσουν οι λαϊκοί αγώνες, προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ ΤΕΙ Πειραιά που σπούδασαν τα παιδιά του, το ποσό των 50 ευρώ.
  • Οι σύντροφοι Βλισίδου Εύα και Κλάδης Διονύσης, που, πρόσφατα, παντρεύτηκαν και απέκτησαν ένα γλυκό κοριτσάκι, προσφέρουν για την ενίσχυση του ΚΚΕ 700 ευρώ, μέσω ΝΟ Εβρου, για την πάλη για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, αναγκαία συνθήκη για την πραγματική ευτυχία κάθε νέας οικογένειας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ