Πέμπτη 19 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Απολογισμός «πεπραγμένων»

Εναν ακόμη απολογισμό των πεπραγμένων της νέας διοίκησης της ΕΡΤ παρουσίασε χτες ο διευθύνων σύμβουλος Λ. Ταγματάρχης σε συνέντευξη Τύπου.

Ιδιαίτερη έμφαση της νέας διοίκησης ήταν, όπως είπε, η διοικητική αναδιάρθρωση και ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας, αλλά και το οικονομικό «νοικοκύρεμα». Επανέλαβε ότι ολοκληρώνεται το νέο επιχειρησιακό σχέδιο, καθώς και το νέο οργανόγραμμα της εταιρείας, το οποίο έχει δοθεί για διαβούλευση στους γενικούς διευθυντές και την ΠΟΣΠΕΡΤ. Είπε, επίσης, ότι στη χρήση του οικονομικού έτους 2010 υπάρχει πλεονασματικό αποτέλεσμα 30 εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα το συσσωρευμένο χρέος να μειωθεί από τα 118 στα 88 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τη μη καταβολή ακόμη των δεδουλευμένων σε συμβασιούχους, οι οποίοι, αν και εργάζονται από το Γενάρη, δεν έχουν ακόμα πληρωθεί, ο διευθύνων σύμβουλος το απέδωσε στις «εσωτερικές γραφειοκρατικές διαδικασίες» που δεν κινούνται με «ταχύς ρυθμούς».

Αναφερόμενος στην πρακτική ιδιωτικών σταθμών να «κλέβουν» στιγμιότυπα από την ΕΡΤ (όπως την «Γιουροβίζιον» και τον τελικό κυπέλλου μπάσκετ ΠΑΟ - ΟΣΦΠ), είπε ότι τα κανάλια θεωρούν την ΕΡΤ «ξέφραγο αμπέλι», επισημαίνοντας ότι «δεν θα αφήσω να κλέβουν το "προϊόν" της ΕΡΤ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ