Παρασκευή 20 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ
Συνεχίζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες σχετικά με την προχτεσινή ένοπλη συμπλοκή στην Πεύκη. Χτες, η Αστυνομία διέρρεε ότι έγινε ταυτοποίηση του ατόμου που τραυματίστηκε και πως ο 21χρονος τραυματίας (που νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό» με τραύματα στο γλουτό και στην κνήμη) δεν έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές στο παρελθόν. Το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της συμπλοκής δεν είχε επάνω του στοιχεία, όπως κλειδιά, ταυτότητα και κινητό τηλέφωνο, καθιστούσε δύσκολη την ταυτοποίησή του.

Το όπλο που φέρεται να βρέθηκε στην κατοχή του αποδείχθηκε (σ.σ. μετά από εργαστηριακές εξετάσεις) πως δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε αξιόποινες πράξεις. Παράλληλα, οι έρευνες στρέφονται και στον εντοπισμό του δεύτερου ατόμου που ήταν μαζί με τον 21χρονο και που κατάφερε να εξαφανιστεί χρησιμοποιώντας το περιπολικό της Αμεσης Δράσης. Στο όχημα έγινε έρευνα για να εντοπιστούν ίχνη του άλλου ατόμου, που, όπως διέρρεε η Αστυνομία, έχει τραυματιστεί.

Κοντά στο σημείο της συμπλοκής στην Πεύκη, εντοπίστηκαν χθες δύο ακόμα κλεμμένα οχήματα, ένα βαν και μία μοτοσικλέτα, που είχαν κλαπεί από την περιοχή της Κυψέλης, πριν από περίπου 20 μέρες.

Ομαλά και χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η υγεία των δυο αστυνομικών 24 και 26 ετών, που τραυματίστηκαν προχτές το απόγευμα και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «ΚΑΤ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ